Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lolitka06.1990

3 miesiace i slub?

Polecane posty

Moja przyjaciolka niecale 3 miesiace temu poznala chlopaka. Calkowicie zwariowala na jego punkcie. Juz sie zareczyli i maja zamiar szybko brac slub, bo on postanowil sie ustatkowac. To jej pierwszy chlopak. Ona ma niecale 20 lat, on skonczyl 24. Co o tym myslicie? Czy tylko mi wydaje sie to nienormalne?

Gość ajajestemhappy
Nie jest to normalne, aczkolwiek mają szanse :P Życz im po prostu szczęścia!

wydaje sie to zbyt szybkie ale prawde mowiac roznie bywa i moze sie okazac ze beda wspanialym malzenstwem i beda ze soba do konca. rownie dobrze moze to byc zwykla glupota zwiazana z zauroczeniem i to jest pierwsza mysl jaka pojawia sie w glowie. moja przyjaciolka kilka lat temu rozstala sie z chlopakiem z ktorym byla pare lat, kilka dni pozniej zaczela sie spotykac z kims innym kto dla niej zerwal zareczyny ze swoja dlugoletnia dziewczyna. mieszkal z nia wiec od razu sie wyprowadzil. w zwiazku z tym ze on zostal bez mieszkania to miesiac pozniej wynajeli razem mieszkanie i zamieszkali razem. ja sama nie wiedzialam co myslec, ostrzegalam ze moze za szybko sie to wszystko dzieje. przyznaje ze sie martwilam ze jak on potrafi narzeczona z dnia na dzien zostawic to tak moze byc ze wszystkim. teraz sa razem od kilku lat, mieszkaja razem, planuja przyszlosc, sa szczesliwi a on okazal sie naprawde fajnym i sensownym facetem. tak wiec tego sie chyba nie da przewidziec

Nie moge tak po prostu zyczyc jej szczescia widzac ze ona marnuje sobie zycie! To pierwszy chlopak - ona nie potrafi popatrzec na to obiektywnie, kieruja nia tylko uczucia!

Gość ajajestemhappy
Ale lolita, Ty nie możesz wiedzieć, który facet okaże sie gnojem a ktory nie... Nie ochronisz nikogo, bo samej siebie też nie będziesz mogła jeśli spotkasz drania... Mówie Ci. Daj im żyć.

dokladnie, nie wtracaj sie, zycz szczescia i miej nadzieje ze to sie okaze ten jej ksiaze. nawet jesli to jest dran to teraz ona nie slucha glosu rozsadku wiec tylko zostaniesz ta zla. a moze sie okaze ze trafila za pierwszym razem i tego jej zycz