Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Miszcze0102

Kim jest dla was Britney ?

Polecane posty

Go艣膰 Miszcze0102

Witam , mam do was nieliche pytanie ; kim jest dla was britney ? Dla mnie ta kobieta jest wszystkim co mam najcenniejszego , 艣wiate艂kiem w tunelu , nadziej膮 na lepsze jutro , codziennym posi艂kiem , powietrzem , cich膮 wod膮 , raperem , bohaterem , nauczycielk膮 , bogurodzic膮 , opoka , mi艂o艣ci膮 , trwog膮 , tancerk膮 , 艣licznotk膮 , mamusi膮 , tat膮 , bratem , rodzin膮 , szcz臋艣ciem ... A dla was ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Klaudu艣
Dla mnie jest ochroniarzem i fryzjerem :D Britney

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Miszcze0102
Jak to ? Jej piosenki maj膮 przekaz ... gimmy more mym hymnem !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Klaudu艣
UjebaO mi serduszka dla Brit ; / nie podobuje mi si臋! kocham Brit!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pauli$
Britney jest tylko w marzeniach , jest jej nie ma , jest zawsze kiedy nie trzeba , britney wychodzi z cienia , jej 偶ycie to teatr ,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karu$
Britney jest lepsiejsza ni偶 w贸dka !; dd

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SiePaunik
Britney jest tylko w marzeniach , jest zawsze kiedy nie trzeba , britney wychodzi z cienia jej 偶ycie to teatr . Britney jest jak kot -stada mysz sie nie boi , britney nie ma z臋bow , marzy o nie艣miertelno艣膰i , jeste lepsza ni偶 niejeden przyjciel , jest m膮dra, ryczy jak lew i ksi膮dz zarazem , 艣mieje si臋 ostatnia , nie chwali dnia przed zachodzem s艂o艅ca , wie gdzie jednor臋ki bandyta ma drug膮 r臋ke , wie co w trawie piszczy , nie traci rozumu , nie uczy ksi臋dza pacierza ani ojca dzieci robi膰 , jest potrzeb膮 wynalazku, 艂lamie prawa, ma z艂ote sny, nosi dzban p贸ty ucho si臋 mu nie urwie , uwa偶a , 偶e wsz臋dzie dobrze ale w domu najlepiej ale co najwa偶niejsze jest idea艂em:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Klaudu艣
hahaahahaa XD Brit jest lepsza ni偶 dragi i treningi :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SiePau
chcia艂abym jeszcze doda膰 , 偶e Britney 偶yje aby dzie艅 przedniowa膰 a noc przenocowa膰 , ma anielskie usta lecz szata艅skie serce, anie w Boga wierzy ani si臋 diab艂a boi , nie ucieknie , jest pracowita, bez kary si臋 nie uchowa , zaszkodzi膰 nie mo偶e , nie zna dnia ani godziny , jest uciech膮 , rzemie艣nikiem , dobrym towarem , z艂otem , srebrem , p贸t膮 . Britney nie przekupisz :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kiri0202
gratuluj臋 kreatywno艣ci i pomys艂u na wype艂nienie wolnego czasu dziecichy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pawcioo
Jest moj膮 dziwk膮 - robi臋 z ni膮 co chc臋 ! :):D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KopAdr xD
britney za kozami idzie , wszystko przemilczy , bez niej 艣wiat nie istenieje , Britney jest jest jak kot w r臋kawiczkach , Britney burzy si臋 za m艂odu , Britney dobra rada , britney i zycie staje sie piekniejsze!

Udost臋pnij ten post