Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miszcze0102

Kim jest dla was Britney ?

Polecane posty

Gość Miszcze0102

Witam , mam do was nieliche pytanie ; kim jest dla was britney ? Dla mnie ta kobieta jest wszystkim co mam najcenniejszego , światełkiem w tunelu , nadzieją na lepsze jutro , codziennym posiłkiem , powietrzem , cichą wodą , raperem , bohaterem , nauczycielką , bogurodzicą , opoka , miłością , trwogą , tancerką , ślicznotką , mamusią , tatą , bratem , rodziną , szczęściem ... A dla was ?

Gość Klauduś
Dla mnie jest ochroniarzem i fryzjerem :D Britney

Gość Miszcze0102
Jak to ? Jej piosenki mają przekaz ... gimmy more mym hymnem !

Gość Klauduś
UjebaO mi serduszka dla Brit ; / nie podobuje mi się! kocham Brit!

Gość Pauli$
Britney jest tylko w marzeniach , jest jej nie ma , jest zawsze kiedy nie trzeba , britney wychodzi z cienia , jej życie to teatr ,

Gość Karu$
Britney jest lepsiejsza niż wódka !; dd

Gość SiePaunik
Britney jest tylko w marzeniach , jest zawsze kiedy nie trzeba , britney wychodzi z cienia jej życie to teatr . Britney jest jak kot -stada mysz sie nie boi , britney nie ma zębow , marzy o nieśmiertelnośći , jeste lepsza niż niejeden przyjciel , jest mądra, ryczy jak lew i ksiądz zarazem , śmieje się ostatnia , nie chwali dnia przed zachodzem słońca , wie gdzie jednoręki bandyta ma drugą ręke , wie co w trawie piszczy , nie traci rozumu , nie uczy księdza pacierza ani ojca dzieci robić , jest potrzebą wynalazku, łlamie prawa, ma złote sny, nosi dzban póty ucho się mu nie urwie , uważa , że wszędzie dobrze ale w domu najlepiej ale co najważniejsze jest ideałem:)

Gość Klauduś
hahaahahaa XD Brit jest lepsza niż dragi i treningi :D

Gość SiePau
chciałabym jeszcze dodać , że Britney żyje aby dzień przedniować a noc przenocować , ma anielskie usta lecz szatańskie serce, anie w Boga wierzy ani się diabła boi , nie ucieknie , jest pracowita, bez kary się nie uchowa , zaszkodzić nie może , nie zna dnia ani godziny , jest uciechą , rzemieśnikiem , dobrym towarem , złotem , srebrem , pótą . Britney nie przekupisz :)

Gość kiri0202
gratuluję kreatywności i pomysłu na wypełnienie wolnego czasu dziecichy

Gość pawcioo
Jest moją dziwką - robię z nią co chcę ! :):D

Gość KopAdr xD
britney za kozami idzie , wszystko przemilczy , bez niej świat nie istenieje , Britney jest jest jak kot w rękawiczkach , Britney burzy się za młodu , Britney dobra rada , britney i zycie staje sie piekniejsze!