Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaKalina

Problem z siostrą mojego faceta...

Polecane posty

Gość smutnaKalina

pokrótce wygląda to tak siostra ma 28 lat,jest samotna studiuje w innym mieście gdy przyjeżdża okazuje się ze jest zazdrosna o mojego faceta i utrudnia nam kontakty, focha się ma pretensje ze za dużo spędza czasu ze mną itd, nie wiem jak z tego wybrnąć spędzają tez czas sami ale mam wrażenie ze ona mnie nie akceptuje zapytana wprost przez mojego faceta mówi ze nic do mnie nie ma że lubi itd ale ja czuję że jak jestem u niego to ona mnie unika, nie chce iść nigdy z nami gdzieś, jak wybrnąć z tego? rodzice chłopaka są oczywiście po jej stronie i gdy dogaduje na mnie coś do mojego chłopaka to popierają ją..

Gość klip klap
zbyt długie studia szkodzą. pogoń ją do roboty. bo na studiach już se chłopa nie znajdzie, tam sami gówniarze

Gość smutnaKalina
studiowała co innego ale przerwała i dlatego w tym wieku studiuje, nie rozumiem kompletnie jak można nie rozumieć ze jej brat jest zakochany nie kumam takiej dziecinady

Gość klip klap
bo nie ma swojego życia.

Gość smutnaKalina
tylko jak to rozwiązać za każdym razem jak przyjeżdża wprowadza nerwową atmosferę i odechciewa mi się tam przychodzić przez to mniej się widzimy :(

Gość klip klap
to chyba aż tak często nie przyjeżdża? porozmawiaj z nią, o tym co ci się nie podoba w zastałej sytuacji

Gość kjlkm
twoj facet powinien z nia normalnie pogadac i jej powiedziec co tym mysli i zeby sie uspokoila bo nic tym nie zdziala, bo cie kocha i bedzie tak jak jest i ma w nosie to czy jej sie to podoba czy nie

Gość smutnaKalina
właśnie chciałam pogadać to zawsze zapewnia ze jest wszystko ok tylko chce z nim trochę sam na sam pobyć, chłopak powiedział ze musi z nią pogadać może jakoś to będzie nie wiem co się stanie w przyszłości jak np weźmiemy ślub czy w ogóle na niego przyjdzie.. :D

Gość ja tez nic nie mam do
dziewczyny mojego brata ale nigdy z nimi nie wychodze razem, nie spedzam z nimi czasu, nie zagaduje jej ani nie przesiaduje z nia w pokoju. Po co? To jego dziewczyna, nie moja :P

Gość Monika z eNkeja
olej taką siostrę! zazdrosna jest, bo jej kto wyr00chać porządnie zapewne nie ma?

Gość smutnaKalina
no ok spoko ale ona chcialaby aby bylo tak ze ona przyjezdza na swieta i on jest cały jej... a ze mną co? :/

Gość smutnaKalina
mam problem z dodawaniem postów, ja nie chce jej zmuszać żeby z nami siedziala po prostu jak gdzies wychodzimy a ona znow zostaje w domu sama jak sowa to jej zawsze proponujemy i zawsze ma wymówkę po prostu unika mnie, zachowuje sie tak jakby chciala miec podczas swojego pobytu mojego faceta na wlasnosc.. masakra :/

Gość smutnaKalina
mam problem z dodawaniem postów, ja nie chce jej zmuszać żeby z nami siedziala po prostu jak gdzies wychodzimy a ona znow zostaje w domu sama jak sowa to jej zawsze proponujemy i zawsze ma wymówkę po prostu unika mnie, zachowuje sie tak jakby chciala miec podczas swojego pobytu mojego faceta na wlasnosc.. masakra :/

Gość ojojojojjjjjjj
miałam identyczny problem... współczuję Ci

jak przyjezdza na te 2 dni swiat to powinnas zrozumiec, ze chce sopedzic ten czas z rodzina. Ty nia nie jestes. Moj brat sie ze swoja dziewczyna w swieta nie spotyka. Swieta to czas dla rodziny jest ;)

Gość smutnaKalina
:( up

Gość smutnaKalina
jestesmy juz ze soba kilka lat i on mnie traktuje jako swoją rodzinę żona to może też nie rodzina? ciekawa jestem czy bylabys taka wyrozumiala na miejscu takiej dziewczyny

gdzie napisalam, ze zona to nie rodzina ;) Rodzina, jak najbardziej. Poza tym ja tej dziewczynie w droge nie wchodze. Przeciez nie musze sie z nia kolegowac, skad wiem, czy za rok nie bedzie innej :P

Gość smutnaKalina
moze bedzie a moze nie, nie znaczy to ze zazdrosne siostry mają się zachowywać jak jakieś odludki...

mam zwoich znajomych, nie musze przesiadywac z dziewczyna mojego brata, ani mnie ona ziebi ani grzeje :D

Gość ARIANE to ZBOKUUUUU
:p:p

wybacz ale tak bywa często :D laski które orgazmu nie zaznały bywają upierdliwymi czepiającymi się jędzami

moze siostra nie ma ochoty czuc sie jak piate kolo u wozu? moze nie ma ochoty patrzec jak idziecie za reke, albo przytulacie sie czy calujecie? Skoro ona jest sama to moze cos takiego sprawia jej przykrosc?

Gość a nikt nie wpadl na tooo
ze twoj misiaczek an boku posuwa twoja sistrzyczke w kakalowo szparki i ona jest zazdrosna??????

Gość buterr
uczucia wsród rodzenstwa sa wazne ,ale ona musi zrozumiec ze maja juz swoje lata i kazdy ma swoje życie Gdyby miała chłopaka chciała by zapewne z nim spedzac ten czas Byc moze sa bardzo zwiazani ze soba ,ale nie mozna za bardzo przeginać

Gość buterr
znałam takie rodzenstwo , bardzo związani ze sobą ,wszedzie razem , dyskoteki , imprezy, wyjazdy , wspólni znajomi Fajne to było , zawsze mogła na brata liczyc , opiekował sie nia Ale kiedy znalazł dziewczyne zaczeły sie spięcia między siostra i dziewczyna Siostra była zazdrosna , a poza tym brat był sponsorem , bo póki nie znalazł laski to wszystko jej kupował, ciuchy , kosmetyki , bizuterie, wszystko Teraz kazde ma swoje zycie i swoja rodzinę

Witaj , ja mam podobny problem tylko u mnie jest sytuacja odwrotna moja dziewczyna zas przesiaduje ze swoją siostrą mimo tego ze nie zamieszkuja razem i jej siora juz mężatką jest i nie ma umiaru przesiadując u niej nawet całymi dniami potrafi siedzieć to jest do znudzenia żygac się chce dlatego tez się mniej widujemy przez to są nie porozumienia między nami i niemożemy dojśc do ładu , jak mi powiedziała gdyby miała wybierac rodzine czy faceta wybierze te pierwsze

Witaj , ja mam podobny problem tylko u mnie jest sytuacja odwrotna moja dziewczyna zas przesiaduje ze swoją siostrą mimo tego ze nie zamieszkuja razem i jej siora juz mężatką jest i nie ma umiaru przesiadując u niej nawet całymi dniami potrafi siedzieć to jest do znudzenia żygac się chce dlatego tez się mniej widujemy przez to są nie porozumienia między nami i niemożemy dojśc do ładu , jak mi powiedziała gdyby miała wybierac rodzine czy faceta wybierze te pierwsze