Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie zgrywam leszcza

niezbyt przystojny to gorszy :(

Polecane posty

Gość nie zgrywam leszcza

od 20-paru lat probuje sie umowic z fajnymi dziewczynami i mnie zlewają, bo nie jestem zbyt przystojny (a niestety jakies tam wymagania mam)... widze jak za moimi kumplami ktorzy maja polowe tego intelektu co ja, laski uganiają sie... a mnie zlewaja bo nie jestem przystojny... i mowia (dziewczyny szczegolnie) ze nie oceniaja po wygladzie... taaaa...

Gość wczesnie zaczynales sie
uganiac skoro juz od 20 lat :D może nie trzeba było tak od przedszkola;)

Gość wiecie coooo
a Ty nie oceniasz po wyglądzie, tylko "jakieś wymagania masz"?? widocznie one też mają jakieś wymagania, a Ty jesteś poniżej tych wymagań

Gość nie zgrywam leszcza
wiesz co, oczywiscie to przejezyczenie, ale jest w tym duzo prawdy, zaczynalem bardzo wczesnie i juz jako dziecko widzialem ze mnie olewaja... teraz stary kon jestem, ale nic sie nie zmienilo!

Gość nie zgrywam leszcza
"wiecie coooo", to co mowisz byloby oczywistą prawdą (i jest takową!) - dlatego zalozylem ten temat, zeby obsmiac dwulicowosc dziewczyn - mowia ze niby dla nich sie liczy 'wnetrzne'. wierutne glupstwo!

Gość Marek M.
dziewczyny leca albo na wyglad albo na kase; jak nie masz pierwszego to musisz zacząc zarabiać :classic_cool: to działa!

Gość koreczek dupeczek
jasne, ze gorszy!!!

Gość nie zgrywam leszcza
a jesli zarabiam 10 koła netto to zle? uwazam ze to jest dobry wynik... wiem ze sa tacy co biora tyle za dzien, ale to zdecydowanie incydentalne przypadki... 95% panien bierze mniej niz ja...

ja patrze na faceta jak jest ladny to podchodze i zagaduje jak jest brzydki to szukam dalej...

Gość laleczka chuckyyy
masz zbyt wygórowane oczekiwania. Pewnie masz 30 lat a szukasz góra 20 latki o wyglądzie lali barbi :P

Oczywiście, że wnętrze jest najważniejsze, ale jak się nie ma wyglądu, to wnętrze jest gówno warte. Obniż poprzeczkę albo szukaj dalej.

Gość nie zgrywam leszcza
nie. szukam normalnej ale szczuplej dziewczyny. (sam nie mam nadwagi, raczej niedowage). jesli chodzi o forse to biore 10 koła netto ale nie jestem pracoholikiem - mam czas na wszystko (po prostu jestem dobrym specjalista).

Gość szczupłaaaaa
to przytyj ... tak to już jest że klopsiki lubią chudych a szczupłe wolą miśki :)

Gość jednamala
Niektórzy, niekoniecznie piękni mają po prostu "to coś" co przyciąga. Tak już jest.

Gość nie zgrywam leszcza
"to cos" to po prostu ladny tors i miesnie... ot tyle, przyznajcie sie dziewczyny.

Gość nie zgrywam leszcza
to cos czyli kupe miesni...

Gość szczupłaaaaa
nie:) "to coś" to ciekawa osobowość, wyróżniająca Cię od innych

niestety taka prawda, że nieatrakcyjnej osobie trudniej jest znaleźć drugą połówkę :o ale czasami się udaje :D

Uważasz że nie masz dziewczyny bo nie jesteś przystojny? Tak to sobie tłumaczysz? A może ty po prostu niewiele możesz im zaoferować? Z tego jak o nich mówisz można wywnioskować ze to dla ciebie "podmioty", coś do zdobycia, posiadania - plasujące się między psem a nowym samochodem. Szpanujesz pieniądzem? Niestety to tylko potwierdza...

Gość nie zgrywam leszcza
no wlasnie a jak zwiekszyc swoje szanse? obecnie zaczynam rozmowe od tego ile zarabiam.

Gość szczupłaaaaa
jak we wszystkim i tu również nie ma reguły - osobiście znam dwóch facetów o kilka cm niższych ode mnie, drobnej budowy o bardzo przecietnej urodzie ale za to z niesamowicie błyskotliwym poczuciem humoru i obaj mają piękne i szczupłe dziewczyny. Takie typy zaskakujące i pewne siebie:D

Gość szczupłaaaaa
mnie byś wystraszył , gdybyś rozmowę zaczął od kasy - góra 3 spotkania:)

Gość powiem ci prawde autorze
Wiekszosc kobiet na prawde nie leci ani na kase, ani na urode, ani na samochod itd Leci na wartosciowych facetow, a na to sklada sie pare rzeczy. Byc moze ze swojego wygladu zrobiles sobie wymowke bo nie chce Ci sie zmieniac charakteru...

Gość nie zgrywam leszcza
"powiem ci prawde autorze", a jak po kilku zdaniach rozmowy (o niczym szczegolnym, zwykla wprowadzajaca rozmowa jak poznaja sie dwie obce osoby) poznac ze nie jestem wartosciowy? he? :)

zaczac od tego zeby dac sobie spokoj nie szukac nikogo na sile zyc samemu dla siebie. Interesujace jest to co niedostepne. Prawda jest taka ze milosc znajduje sie w najmniej oczekiwanym momencie gdy jej szukasz to jej nie ma wyglad nie ma zadnego znaczenia kazdy ma inny gust. A piekni ludzie wcale nie maja lepiej zwlasacza kobiety bo trafiaja na pustakow dla ktorych liczy sie tylko jej wyglad zewnetrzny i zabawa a nie wnetrze. Jak sie bedziesz kims interesowal to lepiej w miejscu gdzie nie patrzy sie na wyglad w pierwszej kolejnosci czyli kluby itp tylko gdzies gdzie mozesz najpierw zaczac od rozmowy przyjazni moze. Ja tak czesto mam ze patrze na kogos i wydaje mi sie malo interesujacy nie zwrocilabym uwagi ale jak sie kogos zna to jest inaczej pamietaj ze liczy sie sposob bycia, pewnosc siebie, facet powinien podobno byc tylko troche ladniejszy od diabla:) znam wielu brzydkich ale zabawnych smialych inteligentnych milych sympatycznych chlopakow z ktorymi bym sie spokojnie umowila ;)

Gość nie zgrywasz sie a zaczynasz
rozmowe od tego ile zarabiasz :o, jakas blachara powinna na Ciebie poleciec :o jaki masz charakter? jak traktujesz dziewczyne? jak sie zachowujesz na spotkaniu? zastanow sie dobrze....

Gość szczupłaaaaa
tym he? mnie rozbroiłeś:P:D wydajesz się być zabawny, tylko zgorzknialy trochę (chyba - bo też mnie zjedziesz, jak wyżej;)) tylko o tej kasie nie mów dziewczynom:) chyba, że chcesz by panna na nią poleciała...

Gość nie zgrywam leszcza
ale nie mowie na pierwszej rozmowie ile zarabiam lol.

Gość powiem ci prawde autorze
Moze po prostu nie mowisz niczego, co je interesuje?

Gość każdy ocenia po wyglądzie
ja też i nie uważam żeby to było czymś złym. Sam nie umówiłbyś się z dziewczyną która by ci się nie podobała więc nie cwaniakuj. Na szczęście dla ciebie, róznych osobom podobają się różne typy urody więc szansa jest zawsze