Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michałgdynia

Moj tata to przestepca ?

Polecane posty

Gość michałgdynia

Mam 17 lat , moj tata nigdzie nie pracuje , ma 43 lata moja mama tez nie pracuje , mamy dom w gdyni na orłowie , z kad biora sie pieniadze ? dodem ze moj tata był kiedys w wiezienniu 6 lat , od czasu do czasu przyjedzie ktos z warszawy albo krakowa da cos mojemu tacie po czym odjedzie w niezapomniane , Ostatnio usłyszane slowa od mojego taty , jak nie chcesz to nie musisz chodzic do szkoły , moj koleszka szuka ludzi do pracy zarobisz z jakies 12 tys miesiecznie ... wydaje mi sie ze to by była malo legalna praca :( co tydz w domu pełna buda gosci... zeby miec pieniadze trzeba pracowac a moji rodzice siedza w domu i niczego mi nie brakuje ....

Gość tretetete
a potem zawisnie na sznurku jak moj

Gość eee no co ty pewnie jestescie
swiadkami koronnymi i my podatnicy Was utrzymujemy :D

Gość marjanka23
spier dalaj idioto

Gość tretetete
a potem zawisnie na sznurku jak moj

Gość michałgdynia
inni rodzice ida do pracy a moji siedza w domu !!!! od rana do wieczora ? na wakacje jezdzimy co roku za granice , dziwia mnie spotkania panow w garniturach co jakis czas u nas w domu przewaznie warszawa i krakow ?!

Gość a czego ty od nas oczekujesz
od razu widac ze to jakas mafia. dlaczego nie spytasz sie rodzicow skad kase maja ?

Gość dododododdddddo
O nieruchomościach byś chyba wiedział, więc możliwe że są przestępcami. Że pewne nie powiem, zawsze jest ten 0.05% niepewności. Chciaż właściew, skoro mieszkasz z nimi pod jednym dachem i nigdy nie spytałeś ich skąd mają pieniądze skoro nie pracują, to możliwe że nawet nie wiesz ze mają te nieruchomości

Gość natalia............
Aleś Ty głupi!!!!!!!!!!!!!!!!SPADAJ!!!!!!!!!!!