Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pan prawiczek i pani doświadcz

Prawiczek i kobieta niekoniecznie cnotliwa - jak wy widzicie taki układ?

Polecane posty

Wypowiem się jako nie prawiczek, ale mnie by takie coś wkurwiło że laska puszczała sie przygodnie. Tak więć podejrzewam ze prawika właśnie te przygody by wkurzyły a nie to ze miala kilku partnerów przed nim.

Gość pani ogrowa jest bardzo
sympatyczna

Gość dla prawiczka najlepsza
dziewica

Gość niech prawiczek
szuka dziewicy

Gość prawiczki górą

Gość On:D:D
Będzie mu ciężko, ale dużo zależy od jego charakteru i od tego, czy ona zmieniła swoje podejście. Szanse zawsze są, a co najlepsze to z dość sporym prawdopodobieństwem jeśli ktoś zostanie zraniony to właśnie dziewczyna. Chyba, że chłopak jest prawdziwą ciapą.

jesli ktoś mówi że do seksu potrzebe jest wielkie LOVE to do mnie moze w ogole nie podchodzic. ani z seksem, ani z tym swoim love. bo od razu widac co z tym kimś nie tak.

Gość kobieta ktora uprawia
seks bez love to dziwka

Gość tajasne
a facet który boi się słowa "miłość" i posługuje się infantylnym "love" to dzieciak i o seksie powinien zapomniec. bo do tego trzeba troche dorosnąć.

a kobieta ktora nie rozumie przenosni jest glupia. to powiem jasniej: kobieta uprawiajaca seks bez milosci porzadna nie jest

Gość tajasne
a facet który nie wie co to jest przenosnia powinien wrócić do gimnazjum, wtedy jest to omawiane. bo to NIE była przenosnia :P

lepiej byc gimnazjalista niz kobieta uprawiajaca seks bez love. to bez love to byla aluzja do posta frufru

Gość z tej mąki chleba nie będzie

Gość tajasne
to widze ze nie tylko gramatyka ci szwankuje ale też ogarnięcie treści czytanej :D

a slowa milosc sie boje, bo nie zamierzam pokochac kobiety, ktora uprawiala seks z facetami ktorych nie kochala, a takich coraz wiecej. skoro ona swoim zachowaniem negowala milosc, to ja nie zamierzam takiej pokochac

Wierzcie w bajki... Niedawno pisał tu frajer co się zakochał w latawicy, ożenił się z nią spłodził bachora, a teraz mu wszystko popiołem smakuje, a i ze swoją połowicą się żre. Mówi się, że dziewicy szukają tylko niedowartościowani. Czyli prawiczki i takie tam mało "ruchliwe" tałatajstwo. A dowartościowani "łykną" doświadczoną. Tedy jak prawiczek przeboli doświadczoną babę? Nijak jak widać po prawiczych, forumowych jęczydłach. Kobiety zawsze powtarzaj, że miłość wszystko zwycięży, że dla niej można się poświęcić. Pod warunkiem, że tym co się poświęca, idzie na ustępstwa i się wysila jest mężczyzna. Co najzabawniejsze - niektórzy frajerzy wychowani na romansidłach, też w jakimś stopniu kupują tą bzdurę. I w imię miłości "zarzynają się". Albo pracują 12 h dziennie, bo trzeba rodzinę utrzymać (a żona się puszcza, bo jest zaniedbana), albo żeni się z kurwiszczami, a później gryzie ich świadomość, że ich baba dawała stadu jakichś frajerów, a oni wylądowali ze starzejącą się (a więc wymagającą coraz większych układów na utrzymanie urody) magierą (kurwiszcza jednak w większości mają straszliwy charakter :P). I co nic jeno się powiesić, zapić, albo zostawić starą z pomiotem i na nowo starć się poskładać życie. No chyba że jest się szlachetnym i dalej się cierpi, i znosi wszystko dla miłości, dla dziecka etc. Tyle, że młodość jest, krótka, a potem jest starość, a na końcu ciemność...

Gość do Kaliban
jak zawsze madrze piszesz

Gość moze jest rozwodnikiem
albo woli przygody badz ruchanie mezatek

Gość nokiaaa
Sorry ale nie ....

offerma => Ja? Akurat miałem do niedawna. Miły początek jakiś czas temu się skończył. A kiedy czuję, że w danej relacji z człowiekiem (przyjaźni, układu poruchawczego, związku-związku etc) więcej energii tracę niż zyskuję, odcinam chorą odnogę. Moja zgryźliwość i iście JeffoDunhamumowy Walteryzm to efekt frustracji potrzeb innych niż seks. Mało co tak łatwo zastąpić jak człowieka. Póki co cieszę się czasem dla samego siebie. http://www.youtube.com/watch?v=ScFo_hGYKXk

Gość kaliban to facet z klasa