Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady_dem

GINEKOLOG - PIERWSZ WIZYTA - PRYW./PUBL. - PROSZĘ, POMÓŻCIE

Polecane posty

Gość lady_dem

Witam, mam spory problem .. =| Otóż wybieram się do ginekologa - mam 17 lat i postanowiłam ze swoim chłopakiem, że zaczniemy uprawiac seks, ale chcę się do tego idealnie przygotowac - zamierzam sie wybrac do ginekologa po tabletki .. Więc mam kilka pytań - prosze, postarajcie się mi na nie odpowiedziec, bo raczej nie wiem, kogo miałabym o to zapytac .. 1. Co musiałabym obowiązkowo wziąc ze sobą na prywatną i publiczną wizytę .? 2. Czy nikt z recepcji lub ginekolog nie będzie robił problemów, kiedy będę chciała się zarejestrowac publicznie i prywatnie .? ( nie mam w koncu 18 lat, nie jestem pelnoletnia ) 3. Czy znacie dobre placowki publiczne i prywatne w Wałbrzychu .? 4. Od kiedy zaczynają działac pigułki anty .? z tego, co czytalam, opinie są bardzo zroznicowane, jedni mowia, ze od 1 dnia brania, drudzy, ze po wybraniu calej paczki .. wiec sama nie wiem .. 5. czy prezerwatywy i tabletki stosowane razem i odpowiednio stosowane daja stuprocentowe zapobieganie przed ciaza ..? z góry bardzo dziękuję, to cholernie dla mnie ważne, a chcę sprawę z ginekologiem załatwic w tym tygodniu .. pozdrawiam gorąco . na dziale antykoncepcja nie uzyskalam opdowiedzi, wiec ponawiam pytanie, to dla mnie naprawde bardzo wazne ..

Gość mieskoook
możesz się zapisać do poradni k w swojej przychodni.nie musisz brać nic jeśli nie jesteś przewlekle chora.nikt nie będzie robił problemów.wszystko zleży od pigułek zwykle po 7 dniach. nie ma 100% metody. mam nadziej, że zrozumniesz moją odpowiedz bo nie chciało mi się podawać nr pytań na które odpowiadam.