Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowanaaaa17

zmiana szkoly pytanie

Polecane posty

Gość niezdecydowanaaaa17

chodze do 1 klasy technikum jednak szkola ta nie przypadla mi wybitnie do gustu. chciala bym zmienic w szkole w 2 klasie takze na technikum i ten sam profil tylko inna szkole. uwazacie ze to dobry pomysl/? boje sie ze wszyscy beda juz zgrani i sie nie zaklimatyzuje;(

Gość osobami z klasy się
nie przejmuj. Sama zmieniałam często szkoły i szybko się zaaklimatyzowałam. Gorzej tylko, że dyrekcja może Ciebie zrobić na szaro tak jak w moim przypadku :O Dlatego raczej nie radzę zmieniać szkoły. To jeden wielki biznes, przez który ja i moja koleżanka ucierpiałyśmy :O

myśle, że dasz sobie rade ludzie chętnie przyjmują nowe osoby u siebie w klasie. Zależy też na jaką trafisz. Ale jeżeli Ci się w tamtej szkole nie podoba to się przenieś. Kto nie ryzykuje ten nie ma o:P

Gość niezdecydowanaaaa17
??

Gość osobami z klasy się nie
przejmuj. Sama często zmieniałam szkoły, i zawsze się zaaklimatyzowałam. Gorzej z dyrekcją szkoły. Mogą Ci wywinąć zawsze jakiś numer. Sama odczułam to na własnej skórze, więc dlatego nie polecam zmiany szkoły. Jest to jeden wielki biznes i możesz na tym ucierpieć. Ps. nie wiem dlaczego wcięło moją poprzednią wypowiedź