Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdruzgottanna

Kolega z roku jest w stosunku do mnie chamski a wczesniej

Polecane posty

Gość zdruzgottanna

chciał się ze mną umówić ale wtedy bardziej chciałam skupić się na nauce. Teraz jak o cos go zapytam czy chce zażartować to głupio mi dogaduje i jest nawet wulgarny. Co zrobić bo głupio się przez to czuję? przestać się odzywać? przecież nie jesteśmy w podstawówce/

Gość zdruzgottanna
ostatnio tak mnie zbluzgał ze cała się trzęsłam

Gość Monika z eNkeja
chciał Cię wyr00chać, a teraz czuje się odrzucony!

Gość zdruzgottanna
powiedział mi nawet ze jestem brzydka, to pytam po co chciał sie umówieć? wcześniej mu się podobałam

Powiedz mu że jest frajerem i bardzo się cieszysz iż z nim się nie umówiłaś (i powinnaś się cieszyć bo jak widać żenujące z tego worka szydło wyszło). Powiedz przy znajomych. A potem olej dzieciucha w końcu mu się znudzi.

Gość Mellygion jestes jedynym
normalnym facetem na tym forum.powinienes napisac do admina i od razu by Cie zrobil moderatorem,bo nikt sie tak do tego nie nadaje jak Ty :)

Gość zdruzgottanna
dziękuję za radę Mell :)

myślałam, że Mellygion jest kobietą... tak mądrze prawi :)

Gość Infinity Ward
Hmmm ja co prawda nie odnoszę się tak do kobiet ale jeżeli tak to zostawisz to ten hoy będzie dalej po Tobie jeździł, nie zdziwiłbym się jeśli by Cie za plecami obgadywał. Musisz mu pokazać że jesteś nie zależna i przejąć inicjatywę bo inaczej będzie się to długo za Tobą ciągło.

Gość zdruzgottanna
problem w tym, że jak mnie tak traktuje to ja się zamykam i nie potrafię mu nawet ostro odpowiedzieć. Jak słyszę jak sczebiocze do innych dziewczyn i jest miły typu kochanie, złotko, skarbie, buzi-sruzi to jestem zazdrosna, że tylko do mnie tak po chamsku. Ale od teraz b ęde ignorować moze podziała

Gość Infinity Ward
Darker pojebany jesteś to nie żaden powód. Widzę że Wam tylko o jedno chodzi czyli "zabawka na jedną noc" Jesteś żałosny w hoy jeżeli odmówiła to miała konkretny powód. Nie każda dziewczyna idzie z pierwszym lepszy, zapamiętaj to sobie.

Gość Infinity Ward
Czyli che wywołać u Ciebie zazdrość i mu się to udaje. Jeżeli chcesz go wytępić to postępuj z nim tak samo, bądź po prostu miła dla innych kolegów :) a jego traktuj tak jakby był duchem zobaczysz.

Gość przeczekaj
też tak mialam, umówiłam się z nim raz czy dwa ale mi to nie pasowało i delikatnie odmowiłam i potem cały semestr mi docinał ale wszyscy się z niego smieli :p bo sam rozgadał że go nie chcialam. Ja nie reagowałam na to, przeszło za jakiś czas a teraz jak sobie kobiete znalazł to jets ok. Urażoną ma dume ten Twoj i nie ma co liczyć że go udobruchasz :D, trzeba poczekać i się nie wdawać w kłótnie.

Gość nieznana orendż
do mnie się jeden kumpel nie odzywał z podobnego powodu cały semestr i jeszcze trzech innych namówił, żeby się nie odzywali :o dziecinada :D

Gość zdruzgottanna
dobre :D posłucham Was