Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milinho

Najlepsze miasto do życia

Polecane posty

Gość milinho

Witam jakie wg was miasto w Polsce jest najlepsze do życia. Chodzi mi o pracę, atmosferę, klimat ludzi itp.

Gość na pewno nie Poznan ,moze
Wroclaw

Gość Taka jedna Justyna
Rzeszow

Poznan nie... mieszkam tu od kilku lat - z praca kiepsko, ludzie niesympatyczni, drozej niz w Warszawie

każdy pewnie napisze o mieście, w którym żyje :) Ja obecnie siedzę w Poznaniu. Jestem w miarę zadowolona, miasto nie za duże, komunikacja miejska bardzo dobra. Pobawić jest się gdzie, choć podobno we Wrocku pod tym względem fajniej :) Ludzie trochę głośni, i czasem wkurzający ze swoimi powiedzonkami, tejami, wuchtami i innymi, ale do przeżycia :)

Komunikacja bardzo dobra? Wiecznie spozniajace sie tramwaje, wczoraj i przedwczoraj dwa wypadly i przesiadujace w nich menele. I kierowcy, zamykajacy drzwi tuz przed nosem staruszek...

Gość ano wlasnie jak ktos sie urodz
il w danym miescie ma troche inne spojrzenie na to. Jest bardziej zwiazany przyzwyczajony etc. Ja mieszkam w Poznaniu, ale przenosze sie do wawy za pol roku, i ciesze sie z tego :)

Gość tylko Kraków
prastare polskie miasto pełne turystów, zabytków..a najgorsze Katowice - przemysłowe brzydkie i małe pełne szowinistycznych hanysów

Gość hjuui
poznan jest fajny jak sie nie ma kontaktu z rodowitymi pyrami:D

Hmmm, zależy gdzie mieszkasz ;) Ja na Wildzie i nie narzekam :) Autobus mój jeździ w miarę ok, oczywiscie że czasem wypada. Najczęściej jezdze 1,2, 9, 10 i 18. Gruchoty to fakt, ale na wypadanie, spoznianie no nie narzekam.

mieszkam na Grunwaldzie-Grochowska,nie narzekam,co do niesympatycznych ludzi,kierowców itd.wszędzie tak jest więc komu się nie podoba niech spada do Warszawy tam pełno jest przyjezdnych,którzy szczycą się że są warszawiakami a tak naprawdę to rodowitych warszawiaków jest coraz mniej

Gość a ja nie trawie hanysów
i wolno mi! a Katwoice jak według ciebie ładne to sie chyba na głowy z Bercikiem zamieniłaś :D

Gość kleosiam
Wilda jest okropna. Ogolnie to Poznan jest brzydki poza centrum i te deski ciagnace sie w nieskonczonosc, wiezowce 16 pietrowe sa okropne:O Ja na szczescie mieszkam na Solaczu, blisko parku Solackiego i Rusalki, i tutaj klimacik jest fajny. No i moja trasa rowerowa do Strzeszynka jest bezcenna.

Katowice są małe? Nieprawda. Zobaczcie jeszcze jak to wygląda z innymi miastami śląskimi. Mi się właśnie podoba ta atmosfera śląska. Jeszcze zastanawiałabym się nad trójmiastem. Też fajnie

Gość mutka22
W Poznaniu ceny sa jak w Wawie, tylko ze pensje o wiele nizsze. Wiecie ile Poznaniacy zycza sobie za pokoj do wynajecia?? 800-900zl, a czesto mieszkanie jest w oplakanym stanie, ze ja bym sie wstydzila takie cos wynajmowac. Ceny nieruchomosci spadaja, a te sknery zrobia wszystko, aby uciulac dodatkowa stowke:O

Katowice są małe? Nieprawda. Zobaczcie jeszcze jak to wygląda z innymi miastami śląskimi. Mi się właśnie podoba ta atmosfera śląska. Jeszcze zastanawiałabym się nad trójmiastem. Też fajnie

ja jestem z władysławowa:)marze by się wyprowadzic do duuzego miasta ale za to latem jest tu cudownie:)