Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość crazy zdzich

Jak jej powiedziec nie żeby nie urazić

Polecane posty

Gość crazy zdzich

W skrócie. mamy po 21 lat i jestesmy na jednym roku studiów. Koleżanka z niej swietna i bardzo dobrze się rozumiemy. Nadajemy na tych samych falach, bawi, cieszy i wkurza nas to samo. Jest dla mnie jak siostra ale nie wyobrażam sobie z nią być. Totalnie nie mój typ urody. Przeciez nie będe sie zmuszał bo to nie na tym polega. Ma do tego ok 20kg nadwagi i boje się, że pomyśli że przez to jej nie chce. Wiem, że jej się podobam i wiem że chciała by ze mna być. Daje mi sygnały a naszym kolezankom powiedziała o tym wprost. Staram się bardzo delikatnie dac jej do zrozumienia że nic z tego nie będzie ale ona albo nie widzi albo nie chce widzieć. Nawet udaje zainteresowanie inna dziewczyną ale ona wtedy usiłuje jakby z nia rywalizować. Nic nie dociera i boje się, że kiedys w końcu powiem tak żeby zrozumiała a to pewnie nie bedzie miłe. Było dobrze to musiała sie zakochać. . . Macie jakies podpowiedzi?

Gość nic nie mów dopóki
nie padnie wprost oferta seksualno-matrymonialna. Wtedy odpowiesz: nie dziękuję.

Gość crazy zdzich
ona sobie robi niepotrzebne nadzieje a ja się z tym źle czuję

Gość Moja odpowiedź
Jakkolwiek byś postąpił to jak się dowie,że nie ma u Ciebie szans to ją to zaboli. Może powiedz któremuś z Waszych kolegów, żeby jej powiedział, że podoba Ci się inna dziewczyna ale powiedz mu żeby jej nie mówił, że kazałeś mu to powiedzieć. No a jeśli ona tego nie zrozumie i dalej będzie Ci się narzucać to uważam, że powinieneś powiedzieć jej wprost, że nie ma u Ciebie szans.

Gość wwarchlak
powiedz jej ze masz dziewczyne hehe

Gość zasugeruj jej, że jesteś gejem

Gość powiedz tak jak
pewien koleś mojej koleżance "nie chce żeby były później jakieś zale" :D w sensie, ze nie chcesz popsuć dobrych relacji z nią. a poza tym jakie to były sygnały? jeśli mogę zapytać:)

Gość crazy zdzich
z tym gejem to nie przejdzie bo ona dobrze wie, że nie :)