Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Slońce

29-letnia dziewica

Polecane posty

Gość Slońce

Witam, mam 29 lat i nadal jestem dziewicą. Moje dzieciństwo nie było łatwe i to w dużym stopniu rzutuje na moje dorosłe życie. Teraz się obawiam i czuję, że dotychczasowy brak inicjacji może zrodzić kolejne problemy. Nie chcę kochać się w pierwszym lepszym facetem.

Gość Anna606
A czego od nas oczekujesz ? Mamy znaleźć Tobie tego odpowiedniego czy pozbawić Cię dziewictwa bo nie rozumiem ;| ?

Gość Cieszymir
Porządna dziewczyna jesteś trzeba być z siebie dumnym, a nie szukać dziury w całym

chciałabyś się z kimś bzyknąć ale dopiero jak go dobrze poznasz zakochasz się i dopiero :O by zabrał w romantic miejsce hm....

Gość Slońce
chciałabym uzyskać odpowiedź czy brak inicjacji w tak późnym wieku może spowodować jakieś problemy- tutaj mam na mysli podejście facetów. Czy dla nich nie bedzie to powód do zastanawiania sie dlaczego tak jest?

Witaj powinnaś być dumna masz coś cennego,coś niepowtarzalnego spotkasz kogoś na swojej drodze kogoś pokochasz ze wzajemnością , dla jakich idei masz iść do łózka z pierwszym lepszym, pozdrawiam

Gość HFJHKJHSDKKZJHDSUDHAKJHDSAKUD
Miałam ten sam problem, dzieciństwo zpaprane przez alkoholika, niesamowity strach przed cierpieniem wiec odrzucałam wszystkich...nie chciałam sie wiazac bałam sie zakochac potem doszła praca 12h na dobe 7 dni w tyg i zero zycia towarzyskiego... potem związek przypominający raczej romans - burzliwie i krótko choć w łozku był swietny.... nie załuje... załuje tylko tego debilnego przekonania ze po slubie, ze tak bedzie lepiej ze skoro zdecuje sie na slub tzn ze to bedzie ten.. nie zdecydowałam sie a latka mijały... stracony czas.... jak tylko poczujesz miete do jakiegos kolesia nie załuj sobie... zyjemy za krotko zeby zyc w strachu... i z idiotycznymi zasadami.. pozdro

Gość cxzcdsa
Masz racje, te co tutaj pisze nie rozumieja Ciebie bo to dzieciarnia.

no z pierwszym lepszym nie koniecznie ale po co czekałaś długo czy aby na pewno nie zastawiasz sie jakaś przeszłością

Gość gjeutuirtyui
ja nie wiem co wy z tym dziewictwem takie wielkie halo robicie, to tylko kawałek błony, a tu ideologia rozpisana na kilka tomów.

Gość mamauaksmamam
dziwictwo cenne :O matko kochana średniowiecze

Gość Slońce
wyrastanie w rodzinie alkoholowej powoduje, że pewne kwestie są zwyczajnie zaburzone. Ale z drugiej strony to nie jest powód żeby przez to ograniczać się w życiu.. p.s. ale nie wyznaję zasady " dopiero po ślubie"

Gość jedyna madra rada
znajdz sobie prawiczka, albo lowce dziewic

Gość ja tez bylam
baaa, nawet 31 letnia bylam. Ale juz nie jestem. Chociaz moje dziecinstwo nie mialo na to wplywu, mialam wspaniale dziecinstwo i wspanialych rodzicow ;)

Gość Ona z Tytanica
ja sie nie dziwie. Może rzeczywiscie nie spotkałaś nikogo ciekawego. Bo to że miał nogi i to coś miedzy nimi to kazdy ma:D ja znałam kilka kobiet, które mówiły, że nie znalazły faceta dla siebie. Ja miałam wtedy 19 lat, patrzyłam na swiat bardzo różowo..ale wiem, że mozna nie znalezc swojej połowki..itp tak mają ci, co łączą fizycznosc z uczuciem. A zakochac się to nie taka prosta sprawa:)

Gość jedyna madra rada
nie ma tak starych dziewic. KŁAMIESZ !!!!

Gość kaaaaaasssia
slonce doskonale Cie rozumiem mam kilka lat mniej ale ten sam problem boje sie zaangazowac zeby boje sie ze ten czar wczesniej czy pozniej prysnie z drugiej strony wiem ze ze jesli nie zaryzykuje to nigdy sie nie dowiem Wiem glupie to al jednak prawdziwe.. Kazdy z nas potrzebuje ciepła rak drugiej osoby.. Czemu w zyciu jest tak trudno? nie wystarczy juz tego ze tak wiele dostałam w dupe od zycia? :(

Gość kaaaaaasssia
nie kazda wskakuje sama do łozka.. nikomu nie ublizajac to nie moja sprawa cudze zycie i jak ktos ie prowadzi