Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicjaaa86

jak myślicie?

Polecane posty

Gość alicjaaa86

Poznałam pewnego faceta przez neta. wysłałam mu kiedyś fotkę nie żadną retuszowaną itd ,ale taką zwykłą. Spodobałam mu się. Od tego czasu kontaktował się ze mną dość często jak miał czas jak nie miał to były takie dni że się nie odzywał. Poprosił o jeszcze inne zdjęcie. Wysłałam mu moim zdaniem też ładne, które wysłałam takiemu innemu chłopakowi i bardzo mu się podobało ( teraz ciągle pisze do mnie itd). Jak mu wysłałam to zdjęcie to napiasał ,, ładne tak jakpoprzednie chętnie zobacze jeszcze inne zdjęcia :) " Ja napisałam mu ,że ok postaram się wysłać. Ale nie wysłałam. Przez święta się nie odzywał ,ale mnie to nie zdiwiło bo były już takie dni. MIeliśmy się umówić wstępnie na dzisiaj ,ale napisałam mu w południe ,że dzisiaj nie mogę bo jeszcze będę w domu,że może jutro kiedy wracam do miasta w którym studiuje nie odpisał . to popołudniu mu napisałam ,żeby mi dał znać wcześniej co do jutra czy się spotykamy czy nie bo muszę sobie rozplanować czas. Dalej nie odpisał... o co tu chodzi?

Gość alicjaaa86
up

Gość alicjaaa86
up

Gość gjeutuirtyui
poszukaj sobie innego zajęcia. np. przygotuj sie na zajęcia. i na przyszłość nie rozsyłaj całego albumu swoich zdjęć nawet jak cie o to będą prosić. że też takie osoby na studia przyjmują.

Gość alicjaaa86
up

Gość alicjaaa86
no wyslałam mu bo mi się spodobał i fajnie mi się z nim rozmawiało mądra się znalazła... no co myślicie o tej sytuacji?

Gość alicjaaa86
poza tym studia to nie podstawówka żeby zajmować się tylko ,, przygotowywaniem na zajęcia" poza tym jakos mnie przyjęli i radzę sobie dobrze