Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olkapolka

Co kupić babci na 90-te urodziny ?

Polecane posty

Gość olkapolka

Babcia wyprawia przyjęcie dla całej rodziny. Dożyła już sędziwego wieku i mówi, że nie chce żadnych prezentów, ale ja chce kupić coś fajnego, przydatnego. Macie pomysły ???

Gość oj tam jak nie chce to nie
kup jej kwiaty i zrob laurke, babcie to lubia ;)

Gość jak to mowia dobryc ludzi Bog
siebie szybko zabiera:D

Gość olkapolka
jakie chamy,zebys tak zdechl

Kup komórkę z latwa funkcja obsługi, duzy wyswietlacz i bez bajerów.na pewno sie ucieszy.

olkapolka może kup babci ładną filiżankę ze spodkiem lub ramkę na wspólną fotkę lub ciepły uchaty kocyk

Gość ladaco
Amol

Gość olkapolka
dzięki, az sie zagotowalam, nie rozumiem takich ludzi, rodziny nie maja czy co ? moja babcia przeżyla sporo, a ostatnio wypadek i cudem powróciła do życia, kazdy mowi ze mam nie zniszczalna babcie ;)wiec tym bardziej nie na miejscu sa te komentarze. Zycze kazdemu takiej babci, jest kumata, ma dobra pamiec, bardzo chciala wyprawic ta 90 ke i spotkac sie z cala rodzina i wszystkimi wnukami, to ja motywowalo po wypadku :) taka chusta to rewelacyjny pomysł :)jutro pojde sie rozejrzec po sklepach ramka ze zdjęciem też fajne, może pomysle o tym jako dodatek chusta jest git,dzieki

Gość olkapolka
eva 1977 filiżanka podoba mi sie pomysł,juz wiem za czym sie rozgladac:) Dziekuje bardzo i pozdrawiam :)

Gość sercenadłoni
200 lat dla Twojej babci:)

Gość sercenadłoni
200 lat dla Twojej babci:)

Wow, no trzeba przyznać, że przeżyć tyle lat to już wielki sukces :) Gratulacje! A co do prezentu to faktycznie wypadało by też podarować cos ekstra. Fajnie jeśli ma się zdolności artystyczne wtedy można przygotować / namalować portret babci albo rodzinny. Można też kupić jakiś piekny obrus -> http://wiano.eu/view/1009 -> a nóż widelec przyda się na kolejne uroczystości rodzinne :)

Gość nowy model
myślę,że w tym wieku,to wibrator może mieć już nieźle zużyty,może czas na nowszy model

Gość gość
Także mam niedługo 90 urodziny ukochanej babci i chce zamówić duży bukiet kwiatów zrobiony w koszyku;)myślę że to jest najpiękniejszy prezent. Babcie bardzo kocham i dałabym jej wszystko, a z tym wibratorem to troche nie za fajny prezent;)

Gość gość
Ja też mam to szczęście, że niedługo będziemy świętować z rodziną 90 urodziny seniorki. Na prezent wybrałam ładna broszkę z grawerem.

Gość gość
ja bym jej striptizera wynajęła a co niech babcia oczy nacieszy ;)

Gość gość
Wstyd...to co ludzie piszą. ...bez kultury wychowania...pstro w glowie...po prostu dno!!!!

Gość Abc

Oj ludziska....macie pstro w głowie...takie głupoty pisać..życzę tobie jak dożyjesz 90 lat to kupię ci na urodziny trumnę i wibrator....jak ja nie doczekam to zrobi to ktoś TOBie najbliższy ?To będzie słodka zemsta.