Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mersedes

ochydne ciało

Polecane posty

Gość do loda
no kochana jak tak duzo cwiczysz to nie dziwne. miesnie troche waza. na 76kg napeeeewno nie wygladasz. ile w ogole masz wzrostu?

bez urazy ale jak 1000 brzuszków ? dziennie? to miała byś figurę jak modelka :D:D

mój mąż też mówi ze żle nie wyglądam ale chce zasięgnąć opini ludzi których nie znam,takich jak wy i szczerze powiedzą co myslą

Gość Encie
moim zdaniem brzuszki są ok na mięsnie ale w przypadku większej tusyz, powinnas postawic na aeroby spalające w pierwszej kolejnosci tluszcz. Duzo biegaj- to Ci na pewno pomoze i nie zalamuj się!

Gość taa niedobra pupa
ze zdjęcia widać że rodziłaś niedawno, i że masz nadwagę.... Ale jak się postarasz, wszystko wróci do normy

Gość Encie
moim zdaniem brzuszki są ok na mięsnie ale w przypadku większej tusyz, powinnas postawic na aeroby spalające w pierwszej kolejnosci tluszcz. Duzo biegaj- to Ci na pewno pomoze i nie zalamuj się!

rodziłam 3lata temu,a brzuszki robiłąm po 1000 i nie mam idealnego brzusia,potem przeszłam na a6w,teraz przeszłam na aeroby i mnie brzuszków

startowałam z wagą 86kg,a może macie rację więcej aerobów na ogólne spalanie tłuszczu i dodac brzuszki na mięśnie

Gość ms. jones
możesz mieć problem z nadmiarem skóry na brzuchu, która już ci zwisa... a na to to tylko plastyka zacznij oszczędzać 🖐️

Gość nknnnn
najpierw spalanie tłuszczu a potem wyrabianie mięśni.

właśnie dostosuję się do waszych rad nic nie mam do stracenia,a ta skóra jest wstrętna,ale w czym tkwi problem ,mojA SZWAGIERKA JAK ZASZŁA W CIĄZE WAŻYŁA 45KG i przytyła do 65 i jej skóra na brzuchu wygląda jakby wcale nie rodziła,dodam że nie nosiła żadnych gorsetów,to dlaczego ja mam tak rozciągniętą,a przytyłam mniej od niej z tym że ja jak zaszłąm w ciąże ważyłam 72kg,to tym bardziej nie powinna mi się taj rozciągnąć

mąż chce mieć drugie dziecko a ja się boję że moje ciało będzie wyglądać jeszcze gorzej po drugim,boję się że brzuch bedzie wyglądał jak stara szmata

Gość Encie
nic się nie martw ale doczytaj o aerobach i spalisz. :)

dzięki laski za otuchę, ja znika,bo musze męża wyszykować do pracy o 5.00 dobranoc

Gość nknnnn
po prostu Twoja koleżanka ma bardziej elastyczną skórę. Zadbaj o siebie.

Gość powiem Ci takkkkk
No wiec nie przesadzaj, Twoje cialo nie jest ochydne, masz ladny biust, proporcjonalna sylwetke. Pracujesz nad brzuchem i m pracuj dalej, nie jest idealnie, ale nie ma tu tragedii, glowa do gory ;-)

Gość boguMILa
jakie wpisujecie hasło? bo mi nie chce wejść:(

dziewczyny za 3 miesiące umieszczę znowu swoją fotkę i zobaczymy jakie będą efekty po aerobach