Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mersedes

ochydne ciało

Polecane posty

Gość ile massz lat
ale jakie haslo?:O

dodam że dużo ćwiczyłam żeby pozbyć się obwisłego brzucha,ale czy nadal jestem wstrętna?

Gość ile massz lat
chce zeby wpisac haslo

Gość ile massz lat
nie

Gość ehhhhhh............
Po pierwsze ile masz lat i czy jestes po ciazy?? Wtedy bede mogla obiektywnie ocenic

Gość który papież?
wyraźna poprawa ale jeszcze sporo przed tobą. ohydne... nie wiem, raczej mało atrakcyjne niż ohydne :)

Gość rtyuijhgcfrty
z 10 kg powinnaś schudnąc wtedy powinno być lepiej

Gość kajeczkaaaaaa
jest ok, pocwicz pol roku i bedzie cudowna, ladne proporcje, ladna czysta skora, troszke brzusio wisi, ale to kwestia cwiczen pod okiem instruktora

Gość ehhhhhh............
Nie przesadzajcie kobieta nie moze wygladac jak zaszuszona papryka. 5-7 kg wystarczy i duzo cwiczen na ujedrnienie skory i wymodelowanie figury Znaczna poprawa gratuluje efektow i wytrwalosci :):)

no mam 29lat ,i 1 dziecko dodam że ćwiczyłam 2 mieś po 1000 brzuszków,aerobik na wzmocnienie parti ciała,uda,łydki,i rowerek stacjonarny 15 min na najcięższyc obrotach,teraz ćwiczę 80min rowerek i ok 500 brzuszków

Gość dobradobraaaaaaaaaaa
wciągasz się do zdjęcia i podnosisz w górę ręce, poza tym masz stanik wypakowany od spodu. ściągnij go, opuść ręce do dołu i potem pozuj do zdjęcia. Wtedy można by oceniać bardziej obiektywnie....

sorki 2 razy mi się wkleiło,aha zauważ że na zdjęciac tych pierwszych też unosze ręce,serio taki brzuch miałam,aż sama się brzydzę

Gość llpp
pytasz o opinie kafeteryjnych frustratow, ktorzy jada nawet po Angelinie Jolie?:D

Gość Encie
ćwicz i nie poddawaj się- bo z dnia na dzien moze byc tylko lepiej, jesli się nie poddasz

Gość nknnnn
ale które są sprzed odchudzania a które po? dla mnie wszystkie wyglądaja tak samo...

nawet nie wiecie jakbym chciała mieć taką figurę jak wy,podejrzewam że wiekszość z was to zgrabne laski

Gość do loda
dziewczyno naogladalas sie jakis rozkladówek. masz bardzo normalne cialo. jak wiekszosc kobiet.. tych bez photoshopa wygladajacych jak modelki mozna na caly kraj na palcach u jednej reki policzyc. wygladasz normalnie.

Gość nknnnn
brzuszkami tego nie zwalczysz raczej. Moze siłownia i porady profesonalisty?

Gość do loda
idz do psychologa lepiej. jesli masz takie kompleksy i uwazasz,ze kazda panna jest od ciebie ladniejsza. problem jest taki ze ty ich nago nie masz okazji oglada. pogadaj z jakims kolesiem podrywaczem, czy laski ktore pozaliczal wygladaly jak modelki. zapewniam cie ze nie. albo idz gdzies na basen, do jakiejs szatni czy cos, odrazu ci kompleksy poznikaja, wiele wyglada gorzej od ciebie

Gość do loda
przed chwila pokazałam fotki bratu i mojemu facetowii, powiedzieli ze gro kobiet wyglada gorzej od ciebie. a do twojej figury nie ma sie o co przyczepic.

Gość do loda
facetowi*