Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coś mnie tu zastanawia....

Dlaczego tak dziwnie piszecie zawsze do kochanek?

Polecane posty

Często pojawiają się tu tematy dziewczyn będących kochankami.I zawsze dziwi mnie,że piszecie,że kochanka to tylko odskocznia,a facet na pewno nie zostawi żony (i dzieci,jeśli ma),że rodzina jest najważniejsza.Z góry zakładacie własną wersje.Skąd ta pewność,że kochanki nie można naprawdę pokochać?Przecież są różne sytuacje,miłość przychodzi znienacka,także z różnych powodów ludzie biorą ślub,więc nie można przypuszczać,że mąż zawsze kocha żonę.Poza tym jak kocha i "rodzina jest najważniejsza"to nie zdradza-dla mnie to oczywiste. Żeby była jasność-nie jestem kochanką i nie zamierzam być :) Dziwi mnie tylko Wasze uogólnianie

Gość maju czy to ty
???

He??

Gość Bo kochankom najczęściej
odpowiadają zdradzane żony i w ten sposób próbują się dowartościować. to takie ludzkie... a niekoniecznie prawdziwe...

Gość fabiane
facet moze kochac kochanke - ale tylko w nocy ;)

Gość stuk puk puk
kochanki sie nie kocha, nie szanuje, bawi się jej uczuciami, jak się ma ochotę to sie przymila, reszta to bajer. przerobiłam to, więc wiem.

Gość Bo kochankom najczęściej
Uderz w stół, a... żony się odezwą! Ale w sumie im współczuję: żyć do śmierci z gościem, który kocha inną, a potem jeszcze inną i jeszcze...? Nawet jak nie odejdzie, to co? Wcale fajnie nie jest.

Gość Misiaku
Kochanka - kobieta, ktora zasluguje wg wielu na okreslenie delikatnie piszac... pani lekkich obyczajow. I tu mozna napisac ksiazke co kieruje zdradzajacym, zdradzana i osobe dzieki ktorej do zdrady dochodzi. Kazdy przyklad jest inny, podobne czynniki. I to nie jest prawda, ze maz zawsze zostaje z zona. Bardzo czesto odchodzi. Kochanka dobrze zdaje sobie sprawe, ze jest potepiana. Wyrzuty sumienia o rozbijanie rodziny, potepianie samej siebie itd. A z drugiej strony? Przeciez to on zaczal, on ucieka od zony w jej ramiona, to on obiecuje rozwody... kochanka jest naczesciej tylko bardzo naiwna. Z obserwacji wlasnych. Mieszkam we Wloszech. Kto byl, zrozumie. Kto nie... tu nie 'posiadanie' kochanki to hanba dla faceta.

Gość chcialbym aby bylo inaczej
a może niech odezwie sie jakiś facet, który się wypowie, albo kobieta dla której on zostawił żonę, sa tacy wogóle?? poderzewam ze nie ma, i nikt sie nie odezwie, wiec wniosek jest jeden..

Gość jak się prawdę kocha
żony nie zostawią,tchórze musieliby płacić alimenty na dzieci no i co by mamusia z tatusiem powiedzieli żyją sobie z żonką aż do następnej odskoczni

Gość donsia
moja kolezanka miala romans 2 lata, niby mowil ze ma sie nie zakochiwac itp, po czym sam odszedl od zony. Teraz sa ze soba juz 10 lat z czego 5 po slubie. Roznie bywa w tym zyciu...

Dziwi mnie tylko Wasze uogólnianie masz jeszcze inne niewyjasnione tajemnice, ktore nie pozwalaja ci w nocy zasnac? podziel sie

Gość art23
zawsze szczery, po chooj ty wchodzisz na te topiki? wszędzie ciebie pełno i zawsze komentarze baby z magla, śmiecisz człowieku ,śmieciesz - zawsze śmiecisz

Gość zawsze szczeraaaaaaaaaaaaaa
on nie śmieci,a pisze prawdę

już na wieczność żony będą nalatywac na kochanki i na odwrót. Nie rozumiem tylko dlaczego kochanka obwiniana jest za rozpad małżeństwa...to jest dla mnie akurat chore. facet jak bedzie chciał zdradzi też z inną, czy pójdzie do burdelu czy nie wiem co...to w koncu on ma rodzine którą szanuje jak twierdzi więc niech bedzie w porządku i nie dopuszcza do siebie kobiet. Uważam tylko, że kochanki nie powinny być tak naiwne i wierzyć w te " piękne , szczere słówka" dla mnie jest proste, jak Ci źle z żoną to sie rozwiedz a nie bałagań w życiu swoim i kochanki.

Nie rozumiem tylko dlaczego kochanka obwiniana jest za rozpad małżeństwa...to jest dla mnie akurat chore. zgadza sie, ale to taki mechanizm obronny kobiety, ktora swiadoma jest, ze wybrala sobie osobnika za meza, zatem ktos (czyt. kochanka) musial rzucic na niego UROK

żona powinna być świadoma jakiego osobnika wybrała sobie na meża. Brzydze sie zdradą. jeśli ktoś chce odejśc niech odejdzie ale nie zdradza. Bo nie ma nic gorszego. sama zostałam zdradzona i faceta pozbyłam sie w sekundzie. dla mnie zdrada jest nie wybaczalna. Dlatego dziwie sie ze niektóre kobiety potrafia jeszcze z takim żyć. To brak godności tylko dla samej siebie.

Gość nowa_nie_nowa
moj eks mąz zostawił mnie dla kochanki. Wzieli ślub, maja dziecko, są ze soba razem. Wiec nie uogólniajce, ze kochanka jest zawsze na straconej pozycji bo nie zawsze tak jest. :)

Gość terenka
A mylicie ze kochanka musi byc epsza od zony.Miec cos czego zona nie ma. Kochanka jest ladniejsza, madrzejsza? Jak to widzicie. Ja poznalam zonatego ale od samego poczatku blo wiadomo ze nigdy miedzy nami nic nie bedzie.2 tyg. rozmow i zdecydowalismy sie na wyslanie sobie zdjec.Ja nie bylam w jego typie i znajomosc sie zakonczyla.Wiecej juz po tym sie nie odezwal. A jak sam twierdzil bardzo mnie lubi i nie wyoraza sobie dnia bez rozmowy ze mna. Faceci sa zaklamani.

Gość Gość

Nigdy nie odejdzie od żony chociaż żona 4xl i trzyma pod pantoflem i nie ma sexu w domu bo się boi... Wiem z własnego doświadczenia, kochanka.