Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pełnia

rada powszechna

Polecane posty

Gość pełnia

Hej. Co jakiś czas zaglądam na ten dział forum i zastanawia mnie jedno - najczęstszą radą na problem typu "czy zagadać, jak poderwać etc." jest - "nic nie rób, nie narzucaj się, bądź oschły/a, niech pokaże, że to jemu/jej zależy". Przyszło mi do głowy, że jeśli dwie osoby wejdą na to forum i przeczytają tę radę, nigdy się do siebie nie zblizą... Każde będzie czekało na ruch tej drugiej strony. Sama mam teraz taką sytuację... Jestem ambitna i niestety trochę dumna, pozatym nadal wierzę w ideał księcia z bajki. Takowy by się nawet znalazł, problem w tym, że mamy bardzo podobne charaktery - to znaczy on również jest dumny i nie zamierza się narzucać. Jesli jednak oboje będziemy czekali na pierwszy krok tej drugiej osoby, spotkamy się pewnie dopiero w grobie. Co więc robić? Pozdrawiam ciepło :)

Gość nic nas to nie obchodzi
:O

ja tez niestety jestem w tej sytuacji .. milczenie z jego strony milczenie z mojej ..... do niczego nie prowadzi .. pomimo ze wciaz o nim mysle .. zawsze jednak lepiej czuje sie gdy to on robi pierwszy krok .. cholerna duma

Gość ja jestem za tym
aby robić ten pierwszy krok, który zresztą tak naprawdę zawsze należy do kobiety :-) Tylko w subtelny sposób - żeby on myślał, że ten pierwszy krok należał do niego. Jak to zrobić? Wie to każda prawdziwa kobieta. Tak, należy się starać, bo uciekaniem, oschłością itp. niczego się nie osiągnie i nikogo nie pozna - masz całkowitą rację. Ale też żeby nie przeginać w drugą stronę - nie narzucać się! Delikatne sygnały nie sa narzucaniem! :-)

Gość swiat zawirowal a ja?
Moim zdaniem to mezczyzna powinien wykazac inicjatywe, jesli Mu zalezy na kobiecie i dostrzega Jej zainteresowanie:-). Kobiecca rola to uwodzic, meska zdobywac :P.

Gość swiat zawirowal a ja?
Moim zdaniem to mezczyzna powinien wykazac inicjatywe, jesli Mu zalezy na kobiecie i dostrzega Jej zainteresowanie:-). Kobiecca rola to uwodzic, meska zdobywac :P. Natomiast latwo pomylic brak zainteresowania z niesmialoscia, dlatego ruch mezczyzny jest potrzebny i mezczyznie to przystoi, kobiecie niebardzo :P.