Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak sie pozbyc smrodku

przerzygana posciel-jak wyprac kołdre?

Polecane posty

dziabnij normalnie do pralki, plus plyn do plukania, powinno zejsc bez problemu - przeszlam z malym rotawirusa, to pralka ciagle w ruchu - zadnego zapachu nie ma.

Gość pani doktorowa
miałam podobny problem, ale moja kołdra sie do pralki nie zmiescila:( koniec końców wylądowała na śmietniku:(

Gość pani doktorowa
miałam podobny problem, ale moja kołdra sie do pralki nie zmiescila:( koniec końców wylądowała na śmietniku:( proponuję do pralni, koszt nie jest duży - ok 30zł

bez pralki moja tez by trafila, koldra, koc, posciel, mielismy wtedy z tym wirusem, a tak slicznie sie wypralo.

Gość idz prywatnie...
Jak ci się nie zmieści w pralce to daj do pralni chemicznej.

nie zmiesci sie do pralki u nas nie ma rota ale jest mega zaflegmienie i wyrzyguje wszystko własnie piore teraz calusienka posciel - synka i nasza bo lezał na naszym łóżku

Gość pani doktorowa
źle napisałam.. zmieściła się ale nie wyprała.. za mały bęben, za duża kołdra(200x220), nie uprała się wcale.. proszek tylko się pozbijał w środku.. wogóle się nie odwirowała, no i musieliśmy wyrzucic bo jak to wysuszyc... przerzuciliśmy z pralki mokrą do wanny, nawet się wykręcic jej nie dało hehe. umordowaliśmy się jak pieron..nie dało rady nawet do pralni juz zawieźc, dlatego odrazu sugerowałabym pralnie:)

nie zmiesci sie do pralki u nas nie ma rota ale jest mega zaflegmienie i wyrzyguje wszystko własnie piore teraz calusienka posciel - synka i nasza bo lezał na naszym łóżku