Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cały czas chudne

nagłe chudniecie i czerwone plamy ??

Polecane posty

Gość cały czas chudne

hej mam taki problem : w ciagu ostatniego miesiaca schudłem 10 kg i dodatkowo mam jakies czerwonawe plamy na twarzy co to moze byc ??

Gość 4534543
puppppp

Gość Zaczajona
Mi się wydaje że za szybko schudłeś tracąc wazne minerały. Skóra też musi jakoś protestować, nie wspominając że efekt jojo, i co najważniejsze inne dolegliwości też mogą Ci towarzyszyć. Nie wiem jaką detie stosujesz ale jeśli są to takie plamki troszkę wyglądające na uczuleniowe, ale nie swędzące, nie bolące to radze zaopatrzyć się w witaminki, jeść prawidłowo, dużo pić i smarować buźkę jakimś nawilżająco-kojącym kremem :) Jeśli problem nie zniknie, wtedy tylko lekarz, dermatolog :)

Gość cały czas chudne
Zaczajona : dzieki za odpowiedz na moj problem. nie stosuje zadnej diety poprostu nagle schudłem i nie mam pojecia co to moze być

Gość chudniecie zdarza sie
przy nadczynnosci tarczycy czy jeses tez nadmiernie nerwowa lub masz inne obiawy?

ja od3 m-cy cierpie na pokrzywke (właśnie takie czerwone plamy bable, swędzoace do tego), bardzo szybko schudłam i zdiagnozowano u mnie nadczynnosc tarczycy...lecze sie Thyrozolem...

Gość cały czas chudne
Zaczajona : dzieki za odpowiedz na moj problem. nie stosuje zadnej diety poprostu nagle schudłem i nie mam pojecia co to moze być

Gość cały czas chudne
nerwowy bardziej niz zwykle nie jestem innne objawy to te plamy czerwone na twarzy. z 80 kg spadlem na 70 kg dalej chudne

Gość Adymka
Wiem że to nic fajnego bo to może jakaś choroba.Najlepiej jest skonsultowac się z lekarzem Ehh chciałabym schudnąc tyle z 10 kg ;/

Gość jedzenie_ma_znaczenie
nadczynność tarczycy cukrzyca typu I - idź jak najprędzej do lekarza i zrób badania krwi i moczu - trzeba od czegoś zacząć, nie ma jeszcze leczenia przez internet ;-)