Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość welcome to the jungle

Zgadnijcie co robię żeby poprawić sobie humor?!?!

Polecane posty

Wchodzę na różne profile obtłuszczonych matek polek na nk i gdy patrzę na te foty "bobasków", "fasolek" , na tych mizernie wyglądających mężulków, to od razu robi mi się lepiej. Myślałam zawsze, że przegrałam życie, ale jak popatrzę na tych pozerów i przegrańców, ,myślę, że nie jest ze mną aż tak źle, bo chociaż mam w życiu jakieś ciekawsze perspektywy na przyszłość niż nianczenie bachorków i bzykanie łysawego nudziarza :classic_cool:

Gość Olcia_21
Haa ! Dobre :)

Gość żal.pl_________lol

Tajemnicza Dama - ty też tak robisz? :D

Gość żal mi Was,

Gość zasmarakne gownairze
:classic_cool:

Jakie niepowodzenia? Przecież mąż i dzieciak, oraz kredyt to największy życiowy sukces :classic_cool:

Gość buahahaha zal mi was
Ale z was plytki idiotki, same zazdroscicie. Nie konkretnego meza czy 'fasolki' tylko tego, ze one maja rodzine a wy NIGDY miec nie bedziecie mialy bo fajna dupa to nie wszystko. Liczy sie tez to co sie ma w srodku i jakim sie jest czlowiekim a durnych lasek nikt nie chce za zony, chyba ze tak samo durni faceci.

A ja jestem stary i brzydki ale też bym poruchał :classic_cool: 1. Zamknij mordę jak do mnie rozmawiasz. 2. Jeżeli się nie zgadzasz z pkt.1 to stul pysk. 🖐️ 1. Zamknij mordę jak do mnie rozmawiasz. 2. Jeżeli się nie zgadzasz z pkt.1 to stul pysk. 🖐️

Gość Może to być coś poważnego
Cham a próbowałeś z Tajemniczą, jak na damę ma trochę dziwne ciągoty w kierunku dawania ale cóż ;) ja bym ją brał.

Ty również upadnij na twarz, produkując sobie wągry asfaltowe ;) Następnie udaj się krokiem biegnącym w bliżej nieokreślonym kierunku, zwiedzając w międzyczasie pobliskie drzewa ;) 🖐️