Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz po karnawale

ktory to juz raz?

Polecane posty

Gość juz po karnawale

ktory to juz raz dostaje kosza i daja sobie slowo ze nie bede juz wiecej probowal... te dziewczyny ktore mi sie podobaja a te ktorym ja sie podobam, niestety mi sie nie podobaja... i zawsze tak bylo i znowu sobie obiecuje ze to ostatni raz sprobowalem poderwac dziewczyne ktora mi sie podoba bo zawsze kurwa tak jest ze mnie olewaja...

Gość juz po karnawale
cos ujebalo moj post, jeszcze raz: ktory to juz raz dostaje kosza i daja sobie slowo ze nie bede juz wiecej probowal... te dziewczyny ktore mi sie podobaja mnie olewaja, a te ktorym ja sie podobam, niestety mi sie nie podobaja... i zawsze tak bylo i znowu sobie obiecuje ze to ostatni raz sprobowalem poderwac dziewczyne ktora mi sie podoba bo zawsze k**wa tak jest ze mnie olewaja...

Gość nie ma co sie tak poddawac :P

Gość juz po karnawale
ale to juz tyle dziesiatkow razy to samo... ile mozna...

moze zmien troche typ? moze nadajecie na innych falach Ty i Twoj typ:-)?

Gość juz po karnawale
interesuja sie mna same laski z nadwaga ;( a ja tego nie toleruje... kreca mnie szczuple tylko, niestety takie mnie olewaja. od dzis daje sobie spokoj z dziewczynami raz na zawsze. nie chce sie juz frustrowac. a nie mam zamiaru byc z kims na sile tylko po to zeby nie byc sam.

jest sporo szczuplych dziewczyn, na pewno jakas znajdziesz:-) im wiecej bedziesz probowal tym wieksze prawdopodobienstwo, ze Ci sie uda :P

Gość juz po karnawale
no wlasnie ale probuje probuje i nic. sam jestem tez szczuply wiec nawet nie pasuje do mnie laska z nadwaga. no ale nie o to jestem wkurzony ze mnie olewaja, biora przystojnych muskularnych. to normalne. ale o to, ze ciagle probuje i probuje mimo ze nie mam szans. (a potem i tak sie frustruje tylko)

jak nie sprobujesz, to nie wiesz czy masz szanse czy nie:-) zawsze warto sprobowac, moze akurat przy nastepnej sie uda:-)

moze poszukaj w innych miejscach? ile masz lat?

Gość juz po karnawale
ja juz mam 27 lat... probowalem juz wiele razy...

Gość juz po karnawale
walczyc nie ma co, jak widac od razu ze laska cie zlewa...

moze jakos nietak podchodzisz do tego?

Gość taki jede koles
hie hie z tymi laskami z nadwagą to każdy tak ma. mnie też to irytuje jak zarywa do mnie laska co ma te 10kg za dużo ..trochę samokrytyki dziewczyny!!

Gość juz po karnawale
no masakra... mowie wam...

Gość juz po karnawale
po co w ogole laska z nadwaga zarywa do szczuplego kolesia? niech najpierw schudnie to pogadamy

Ja to jedno ci powiem, a w zasadzie dwa. Nigdy się nie poddawać i nie nabierać oprzędzeń bo choć to zabrzmi "lizusowato" to jednak nic ciekawszego od drugiego człowieka - kobiety nie spotka nas (oczywiście o ile dobierzemy się mądrze) :)

Ja to jedno ci powiem, a w zasadzie dwa. Nigdy się nie poddawać i nie nabierać oprzędzeń bo choć to zabrzmi "lizusowato" to jednak nic ciekawszego od drugiego człowieka - kobiety nie spotka nas (oczywiście o ile dobierzemy się mądrze) :)