Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawiona___fgfrtght

czy 2 partnerów seks....to duzo jak na 23 latke?

Polecane posty

Gość zaciekawiona___fgfrtght

pytam z ciekawosci bo moj byly stwierdził jak go rzucałam ze ile ja tych facetów jeszcze zamierzam miec;/ był to toksyczny zwiazek

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dwóch to mało

Faceci mają wielki kompleks na tym punkcie, wynika to z kiepskich umiejętności w łóżku. Facet znający swoją wartość nie interesuje się byłymi partnerami swojej kobiety bo wie że jest lepszy. Jednym słowem dziecinada. Znajdź sobie faceta który tego nie ma bo inaczej każdy związek będzie toksyczny.

Faceci mają wielki kompleks na tym punkcie, wynika to z kiepskich umiejętności w łóżku. Facet znający swoją wartość nie interesuje się byłymi partnerami swojej kobiety bo wie że jest lepszy. Jednym słowem dziecinada. Znajdź sobie faceta który tego nie ma bo inaczej każdy związek będzie toksyczny.

Gość heretykkkkkkkkkkkkkk
no żal mu dupe ściskał . Ja nawet nie interesowałem się ile moja kobieta miała partnerów seksualnych ... wiedziałem tylko że ostatnio rozstała się z chłopakiem z którym była długi czas... jakoś mi to nie przeszkadza do dnia dzisiejszego ! www.sexfotek.pl

Gość nic z tym niee zrobieee
Ja mam 26 lat i mialam 3 partnerow seksualnych.Tzn. 3 zwiazki.I 3 partnerow seksualnych.

Gość ja mam 22 lata i mialam 3
:P