Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedna_czekająca na ...

bóle brzucha jak przed @ czy może to CIĄŻA???

Polecane posty

Boli mnie brzuch jak przed @, a takie bóle zdarzają mi się bardzo rzadko (ze 2 razy do roku). Tydzień temu kochałam sie bez zabezpieczenia, był to ok 12 dz cyklu, więc płodny... Do okresu mam ok 8-9 dni... Czy może tak boleć brzuch jeśli byłabym w ciąży, czy to bardziej na @ ??? Boli cały, czasem kłuje, boli też w plecach trochę... Jak bolał mnie nieraz brzuch przed @ (bardzo sporadycznie) to 2 dni przed lub w trakcie @ a nigdy tak wcześnie jak do @ z 10 dni.... Co myślicie???

Gość się okaże

Jedna- nie wiem co Ci9 napisac,moze zrob test z krwi to najbardziej prawdopodobne.... ja juz jestem w ciazy w 7 tyg a brzuszek boli caly czas.Pozdrawiam

Gość nooo fakt
Ty naprawde jestes tak denna czy jaja sobie robisz tym postem???

Czasem brzuch dziwnie mi sie napina, jakby lekko twardnieje, jejku nie wiem, może to nerwy, stres,a moze ciąża... Nie denerwuje mnie fakt ciąży ale ta "niepweność"... Ile dni po stosunku można zrobić test ciązowy lub test z krwi beta?

do noo fakt nie robie sobie jaj itp. czytalam teraz ze mogą byc bole brzucha ktore niekoniecznie zwiastuja @ a wygladaja tak samo, dlatego niektore kobiety nie wiedzialy, nie podejrzewaly ciazy, bo myslaly ze je na @ tak boli, a bylo to na ciąze...

Gość test ciążowy
można wykonać w pierwszym dniu spodziewanej miesiączki

DZIEWCZYNY :) MAM PARĘ PYTAŃ : STARAMY SIĘ Z MĘŻEM OD ROKU O DZIECKO OSTATNI RAZ SIĘ KOCHAŁAM W SWOJE DNI PŁODNE I MAM SYMPTOMY JEST MI NIE DOBRZE , BARDZO KUJE MNIE PODBRZUSZE JESTEM JAKAŚ OSPAŁA POWIEDZCIE MI JAKIE WY MIAŁYŚCIE PIERWSZE OBJAWY

DZIEWCZYNY :) MAM PARĘ PYTAŃ : STARAMY SIĘ Z MĘŻEM OD ROKU O DZIECKO OSTATNI RAZ SIĘ KOCHAŁAM W SWOJE DNI PŁODNE I MAM SYMPTOMY JEST MI NIE DOBRZE , BARDZO KUJE MNIE PODBRZUSZE JESTEM JAKAŚ OSPAŁA POWIEDZCIE MI JAKIE WY MIAŁYŚCIE PIERWSZE OBJAWY

Gość irqa
Jednego w poscie nie rozumiem.Co ma ciaza wspolnego z meilami?? A moze autorce chodzi ze malpy urodzi? Hmm trudna zagadka.Wszedzie te @