Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fragile22

czy ta suknia może byc?

Polecane posty

Gość *hmmm*
Ogolnie mnie sie nie podoba ale plus ze ladnie na tobie lezy

Gość fragile22
???

Gość rewelacji nie ma

Właśnie ja się nią zachwycam, po wizycie w salonie, a na stronie wydaje mi się jakaś nijaka..

może dlatego że mam większy biust niż modelka i ładniej mi się układa:) kurcze już sama nie wiem..

Na Tobie wygląda dużo ładniej niż na modelce;-) Jest bardzo skromna więc będziesz mogła poszaleć z dodatkami i fryzurą bez efektu choinki;-)

Gość Alexxxxxxa
Modelka ma koszmarną fruzurę, która odciąga uwagę od sukienki :o Nie podobaja mi się te ozdoby, ale ogolnie nie jest zła :)

Ja bym upięła do niej włosy bo ładnie odkryje dekolt i plecy.

Gość kitka kiteczkaaa aaa
na str jest brzydka bo b zle dopasowali modelke. sukienka nie pasuje do jej wlosow i karnacji. mi sie wydaje ze wlosy upiete, najwyzej z tylu puszczone luzno, ale nie na ramiona

Gość lokatka
a mnie sie sukienka podoba :) a na fryzurach sie neistety nie znam, wiec nie pomoge :P

Gość lokatka
a mnie sie sukienka podoba :) a na fryzurach sie neistety nie znam, wiec nie pomoge :P

Gość kitka kiteczkaaa aaa
wcielo moj post!! a pisalam, ze na str wyglada brzydko bo zle dopsowali modelke, sukienka nie pasuje do jej karnacji i fryzury. i mi sie wydaje ze powinnas upiac wlosy, przynajmniej z przodu, mozesz puscic je luzem ale na plecy, nie na ramiona

Kupiłam ją w styczniu, nie było jej wtedy na stronie salonu. Byłam zachwycona, teraz też jestem jak patrzę na nagrane filmiki i zdjęcia. Ale jak zobaczyłam ją na modelce to się strasznie rozczarowałam... Cóż, miejmy nadzieję że na kolejnej przymiarce znowu się w niej zakocham..

Ja nią byłam zachwycona dopóki nie zobaczyłam jej na stronie.. Włosy upnę (co za słowo!), bo w takiej fryzurze mi najlepiej.

fragile22 - ja na moją suknię w kolekcji nie zwróciłam uwagi. Nie dość ze miała dziwny odcień to jeszcze modelka była tak pokręcona ,że połowy sukni nie było widać;-) Wiec tymi zdjęciami nie ma co się sugerować. Najważniejsze żeby ładnie na Tobie leżała- i tak właśnie jest.

właśnie zawsze mówię że nie na modelce ale na dziewczynie trzeba oceniać suknię , modelki są takie bezpciowe :) a dziewczyny dają sukni duszę , byle kiecka czasem na odpowiedniej pannie wygląda szałowo , i jakas super od czołowego projektanta wyglada jak szmata gdy nie pasuje do osoby :)_________________ na tobie suknia prezentuje się ślicznie , choć trochę mało widać , mi się barzdo podoba

Gość że co że jak
krój ładny, choć mnie osobiście nie podobają się takie błyszczące materiały!!! Ale ogónle wrażenie jak najbardziej pozytywne!!!!