Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozaliapachnaca

moj facet podczas naszego kryzysu/rozstania poszedl na dziwki

Polecane posty

Gość Anielica30
Ja jakbym się dowiedziała, że facet nawet w odległej przeszłości chodził na dziwki, zanim mnie poznał, to bym go nie chciała. Przecież to pokazuje jego stosunek do kobiet, seksu, itd. Taki facet widzi tylko dziury w które daje się wsadzić. Mój to jeszcze mówi o szacunku do samego siebie, że nie jest zwierzęciem i szanuje swoje ciało, nad którym góruje rozum, nie odwrotnie.

Gość Anielica30
A on jeszcze zachwyca się w komentarzach.. :O Masakra! Zadam jeszcze raz pytanie Tobie też daje takie prezenty, jak tym kobietom zapłacił? Ile kosztowały?

Gość rozaliapachnaca
moj tez zawsze mowil zedziwki to najgorsza rzecz... ze nie bedzie placil za zaden seks z byle jakimi szmatami i co?? naprawde moj tez tak mowil

Gość rozaliapachnaca
moj tez tak mowil ze nigdy na dziwki naprawde i co?? on tez mial taki stosunek do tego wiec nigdy bym sie po nim tego nie spodziewala

Gość nie chłopak
ja bym z nim pogadała, a przynajmniej dowiedziała się czy użył gumki, a zresztą i tak wysłałabym go na badania.

i co z tego że poszedł? był wony, miał jakąś tam fantazje i ją zrealizował. nie byliście wtedy razem, więc był wolny... Ty nie akceptujesz chodzenia na dziwki ja bym nie mogła zaakceptować tego, że druga osoba mi nie ufa i szpieguje...

Gość kampania reklamowaa
moze po prostu on sie pogubil, jestesmy tylko ludzmi kochani

Gość Anielica30
Czyli prowadzi podwójne życie. Udaje kogoś kim nie jest i skoro tak, to możliwe że to nie jego pierwsze spotkania z tymi przybytkami. Wiem, że oni się nie chwalą, że chodzą - żona przyjaciela też przecież nie wie. Ale myślę, że jest sporo symptomów wskazujących.. choć pewnie nie zawsze. My kobiety mamy też umiejętność wypierania tego czego nie chcemy widzieć - niestety... Mam wrażenie, że ta jego żona też jest czujna, aczkolwiek chyba nie chce wiedzieć.

Gość Anielica30
niebieska chmurka - uważasz, że w małżeństwie już fantazji nie będzie miał? Będzie i to sporo więcej, bo dojdzie rutyna, codzienne problemy itd. i co wtedy? Z reguły szpiegowanie zaczyna się, kiedy zaufanie ma podstawy szwankować. Intuicja podpowiada coś..

Gość kampania reklamowaa
roznie w zyciu bywa, nie byliscie raze, jestescie 5 lat to chyba troche go juz znasz, oczywiscie go nie usprawiedliwiam bo to bezsensu ale kazdy z nas popelnia bledy a kazdy facet ktorego znam mysli tylko fiutem i moze gadac ze jest inaczej ale jak ma okazje to ja wykorzysta, pewnie nie znalazl sobie nikogo do pukania marzyl o trojkacie i se fantazje spelnil

Gość rozaliapachnaca
wlasnie dlatego zaczelam grzebac w tym necie bo intuicja mi cos podpowiadala zlego ;/ chcialabym zeby to nie byl on ale niestety-jestem pewna ze to on ;/

Gość rozaliapachnaca
;/

:O 1. ciekawosc-jak juz kobieta zacznie cos drazyc.. a potem ma problem z tym ze zna 'prawde'... :( 2. " jak sie zachowac... "nie umiem jakos zapomniec o tym co znalazlam... bierze mnie obrzydzenie.." mam wrazenie ze sama sobie odpowiedzialas na swoje watpliwosci. rozmawials z nim o tym?

Gość rozaliapachnaca
;/;/;/ no bo jakos tak do mnie to nie dociera;/

Gość zawsze radze to samo...
facet do uśpienia!

Gość do rozaliapachnaca
jak ktos wyzej napisal roznie w zyciu byuwa nie wierze ze wszyscy faceci dziewczyn tu obecnych sa tacy swieci

Gość Anielica30
nawet jeśli inni nie są święci, to problem autorki nie zmniejsza się. Wręcz można powiedzieć, że albo kobiety mają mniej spostrzegawcze, albo sami są inteligentniejsi i potrafią bardziej zatrzeć za sobą ślady.

no jasne ze nie sa swieci ;) ale to nie chodzi o kwestie "swietosci" a tego ze Autorka ma problem z akceptacja (?) prawdy. sprobuj poruszyc temat platengo seksu i obesrwuj... jeszcze dodaj, ze kogos kto korzystal z czegos takiego nie dotknelabys przez szmate na kiju :D zobaczysz rekacje... moze to Ci cos podpowie

Gość Anielica30
Myślę, że taki aż głupi nie jest.. I skoro zacznie taką prowokację, to się skapnie, że ona już wie i będzie musiał jakoś wybrnąć. Co nie znaczy, że normalnie by się dowiedziała.

Gość rozaliapachnaca
dokladnie zgadzam sie z anielica

Gość Anielica30
Ogólnie rozmawiać tak, ale jego zachowanie i tak już niewiele zmieni. Choć faktycznie i tak powinnaś dać znak, że wiesz ... Niekoniecznie wydając się, że szpiegowałaś .. np. ktoś Ci przysłał linka na maila itd. czy coś w ten deseń.

Gość kikuu
Tlumaczenie, ze formalnie byl wolny i robil co chcial jest po prostu szmieszne. To moze teraz bedzie co 2 miesiace inicjowal "przerwe" w zwiazku na 24 godziny, aby podupczyc wiecej panienek z roksa?:O Ja bym z takim czlowiekiem w zyciu nie chciala sobie zycia ukladac. Uwazasz, ze nie stac cie na kogos lepszego? NIe ludz sie, ze teraz bedzie wierny jak pies...

Gość kikuu
Jeszcze jedno, jak facet sam zaczyna temat i podkresla dobitnie, ze brzydzi sie prostytutek, to jest niemal pewnie, ze korzysta z ich uslug i wydaje mu sie, ze takim gadaniem odsuwa od siebie podejrzenia.

Gość rozaliapachnaca
sama nie wiem co myslec co robic jestem w rozterce tak dobrze zaczelo byc miedzy nami i zas dupa :( czemu ja mam takiego pecha

Gość Anielica30
kikuu - myślę tak samo..

Gość rozaliapachnaca
umialaby ktoras z was zyc z tym normalnie bedac w mojej sytuacji? czy bede idiotka

Gość jedno proste pytanie
a jak wy dymalyscie sie z bylymi i robilyscie im loda to myslicie ze obecny facet jest z tego dumny i nie brzydzi sie ?