Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozaliapachnaca

moj facet podczas naszego kryzysu/rozstania poszedl na dziwki

Polecane posty

Gość ja bym rzuciła gnoja
i przebadała się dobrze nie zdziw się, jeśli zaraził Cię np hpv wzięłaś to w ogóle pod uwagę? :o

dziwki czy nie... codziennie widzi się wiele kobiet które rozkładają nogi przed każdym... Nie widze różnicy między dziwką która bierze za to pieniądze a dziwką która miała kilkunastu facetów na jedną noc. Równie dobrze mógł to robić z przypadkowymi kobietami na dyskotece i za 2 miesiące ci ogłosi że bedzie tatą... A jak się rozstaliście, wcale nie musieliście do siebie wracać... Nie po to się rozstaje żeby do siebie wracać, ja nie uznaje przerw w związku. Widać, że facet już zaplanował sobie początek "ekscytującego" życia kawalerskiego. W końcu on nie zerwał tak sobie żeby podupczyć, mieli problemy w związku. Twoja sprawa czy to zaakceptujesz czy nie...

Gość zona bonaparte N
rozaliapachnaca umialaby ktoras z was zyc z tym normalnie bedac w mojej sytuacji? czy bede idiotka Nie. A co do rozmowy... to odradzam cos w stylu: " Ty sluchaj... co myslisz o facetach placacych za seks? poszedlbys do burdelu gdyby mnie nie bylo?" :O rozmowa powinna wynikac z jakies sytuacji.. wyjsciem moze byc Twoje zdanie.. banalny przyklad - ogldacie cos o prostytutkach..no i jedziesz ze swoim zdaniem.. i czekasz jak on na to zareaguje..jak w zywe ocz bedzie klamac... to niech spierdala ;) po co Cii taki kotas ? :O

Gość rozaliapachnaca
tak tylko on nie zerwal wtedy poprostu zerwalismy a potem do siebie wrocilismy to nie byla przerwa bo tak sie nam zachcialo ;/ byly powody

Gość perła słodkowodna
Jakoś bardzo mi to przypomina znajomego faceta - wykorzysta każdą okazję do "zamoczenia" i bardzo dobrze się z tym kryje. W dodatku na poziomie i sympatyczny. Niestety pod tymi pozorami jest chłodnym oszustem, chyba nie zdaje sobie sprawy że to co robi jest niestosowne. I nikt by nie zgadł że on to robi gdyby to nie było faktem. Można poznać po tym że umie kłamać bez mrugnięcia okiem.