Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piotrek..

dziecku przestalo bic serduszko

Polecane posty

z kobieta staralismy sie o dziecko zrobila test wizyta u lekarza dowiedzielismy sie ze jest w 7 tygodniu ciazy. Nawet nie wiedzialem ze tak dlugo bo miala krwawienie i myslelismy ze to okres.bo tak to przestala by pic i palic wczesniej Ale dziecko bylo zywe w 7tygodniu nic mu sie nie stalo wczoraj w 11 tygodniu ciazy bylismy u lakarza okazalo sie ze dziecko od 8 tygodniu nie zyje przestaslo mu bic serce .Czuje sie winny smierci dziecka bo chcialem od niej odejsc stresowalem ja chociaz bardzo ja kocham i czuje ze to przez stres zmarlo .Teraz placze nie moge sie pogodzic z tym czuje sie winny kobieta powiedziala ze mi tego nie wybaczy i ze odchodzi jestem na skraju zalamania jak moglem ja tak stresowac po tygodniu od dowiedzenia sie ze jest w ciazy zmarlo .Nie dam rady odbiore sobie życie

...współczuję... Jej ale Tobie też. długa droga przed Wami na naprawę... nie wiem czy będzie dobrze.

Gość potrzeba wam teraz czasu

Gość daj jej czas i sobie tez

Gość aauaauaua
szkoda ze masz na imie PIotrek bo PIotrki to fajne chlopaki

Gość aauaauaua
i po co zakładasz tylk tematów?

Gość ojojojojoj
wspolczuje sytuacji.Jednak na twoim miejscu nie obarczalabym sie wylczna inna obumarcia plodu.Przyczyny sa tak rozne tego faktu, ze sam stres nie musial absolutnie byc powodem zaistnialej sytuacji. Sam piszesz, ze palila i pila.To te nie musial byc powod, ale teraz to szukanie igly w stogu siana.Nawet badania genetyczne nie zawsze wskazuja ewidentny powod. Mysle, ze teraz przed Wami wizyta u psychologa.Razem czy osobno, ale problem emocjonalny macie ogromny. Zycze spokojnej i konstruktywnej rozmowy miedzy Wami i poszukania pomocy w jakims dobrym gabinecie psychologicznym. Okres zaloby trzeba niestety przejsc.

Współczuję No cóż w ciąży nie wolno palić, a tym bardziej pić. Gdybym planowała dziecko, to rzuciła bym natychmiast papierosy. Wiem jak jest trudno, bo raz już rzuciłam i nie paliłam wiele lat.

Gość a to ciekawe że

Gość a to ciekawe że
od 3 tygodni płód jest obumarły i nie nastąpiło poronienie czy zatrucie ciążowe, naprawdę zastanawiające

Gość weronka1234
jak piła i paliła to pewnie to tez duży miało wpływ, natomiast do 12 tygodnia ciązy niestety choc to straszne i nie do przyjecia i pomyślenia tak może sie zdarzyć z nieznanych przyczyn, na prawdę chce mi sie płakać jak pomysle co wy przeżywacie

Gość heretykkkkkkkkkkkkkk
współczuję ... niestety jeżeli nadal chcecie być razem to przed wami bardzo długa i trudna droga . Facet to jeszcze o tym po jakimś czasie zapomni , ale kobieta ... zawsze bedziesz jej przypominał dziecko które straciła :( www.sexfotek.pl

Myślę, że będzie to dla Was bardzo trudne. Co prawda nie przeżyłam czegoś takiego na własnej skórze, ale domyślam się, że bardzo ciężko jest przeżyć coś takiego. Każde z Was popełniło błąd, ona - że starała się o dziecko a mimo to, nie rzuciła wcześniej palenia i nie przestała pić, ty - bo niepotrzebnie ją denerwowałeś. Obydwoje nie wiedzieliście, że jest w ciąży, ale skoro planowaliście ... Myślę, że nie powinniście się wzajemnie obwiniać, bo to do niczego nie prowadzi. Spróbujcie się wspierać.

heretykkkkkkkkkkkkkk współczuję ... niestety jeżeli nadal chcecie być razem to przed wami bardzo długa i trudna droga . Facet to jeszcze o tym po jakimś czasie zapomni , ale kobieta ... zawsze bedziesz jej przypominał dziecko które straciła Znam dwie pary, którym udało się przetrwać po czymś takim. Jednym po dwóch latach urodziła się śliczna dziewczynka, druga - moja siostra - niedługo urodzi syna. Jedni i drudzy o mało się przez to nie rozstali. W obu przypadkach nie wiadomo, co było przyczyną utraty dziecka.

Gość do autora wkurwiającego
nie potrafisz napisac serce zamiast serduszko? ćwoku tępy! jestes ciotą

Gość weonka1234
a co w tym za problem, że napisał serduszko, na pewno miał na mysli to, że było maleńkie i odnosił to do dziecka na prawdę ale problem!