Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

angelina angel

jakie miałyście pierwsze objawy ciąży

Polecane posty

STARAMY SIE O DZIDZIUSIA OD ROKU I NIC, KOCHAŁAM SIE TERAZ W DNI PŁODNE (2 TYG TEMU) NIE WIEM ALE MYŚLĘ ŻE JESTEM W CIĄZY MAM WIĘKSZE PIERSI CHYBA CIEMNIEJSZE BRODAWKI KUJE MNIE W BRZUCHU CAŁY CZAS MAM RÓWNIEŻ BARDZO DUŻO ŚLUZU ROBIŁAM TEST ALE WYSZEDŁ NA NIE TYLKO ŻE MOGŁAM GO ZROBIĆ ZA SZYBKO TAK BARDZO CHCE MNIEĆ DZIECKO NAPISZECIE MI PROSZĘ JAKIE MIAŁYŚCIE PIERWSZE OBJAWY TO DLA MNIE BARDZO WAŻNE CHCE BYĆ W MIRĘ PEWNA ŻE SOBIE NIE WKRĘCAM CIĄŻY

Gość pierwsze objawy
bóle brzucha, bóle piersi i brak miesiączki

Gość Matko jedyna przestancie!!!
Przeciez IDENTYCZNYCH tematow sa juz tysiace, po co zakladac w kolko takie same?? Juz Ci powiem co tu uslyszysz- czesc powie ''wszystko mozliwe, mialam tak samo, bedziesz w ciazy'' a reszta ''skad mamy wiedziec, zrob test albo idz na bete''. Zaoszczedzilam Ci czekania na odpowiedzi

Gość betiiii
na początku bardzo bolały mnie piersi potem prztszły mdłości może wyda ci się to głupie co powiem ale sprawdz sobie srom ciemnieje gdy kobieta jest w ciąży

Gość kawka ja
bole brzucha lecz nie caly czas tylko czasami, bol piersi, zawroty glowy... dodam ze jestem w 5 tyg.

Gość betiiii
a i dreszcze wieczorami tak jakby przy grypie

jest szansa,ale lepiej poczekać i powtórzyć test,mnie też bolał bruch,tak jak przed@,zapomniałam tego dodać!

Gość ochłoń laska
zamiast sobie wkrecać i robić testy co dwa dni, zrób badanie krwi zamiast niepotrzebnie się podniecać

DO MATKO JEDYNA PRZESTANIECIE JEŻELI TO WYDAJE CIE SIE GŁUPIE TO PO CO W OGÓLE ODPISUJESZ TROCHĘ TO SPRZECZNE TE FORA SĄ PO TO ABY LUDZIE TOBIE W JAKIMŚ STOPNIU POMOGLI JESTEM UŻYTKOWNIKIEM I MOGĘ ZAŁOŻYĆ TAKI TEMAT JAKI MNIE NURTUJE TO WSZYSTKO CO MIAŁ CI DO POWIEDZENIA :(

Gość Sierpniowa mamuska
Juz po kilku dniach od stosunku bardzo wrazliwe brodawki, bol w dole pleców, drgawki z zimna wieczorami i jak wmasowywałam krem do biustu czy wyszczuplajace to na biuście i brzuchu widzialam lekkie niebieskie żyły. Nie wiem jak to wytlumaczyć, ale czułam sie troszke inaczej.Po 9 dniach , jeszcze przed datą @ z porannego !!! moczu bardzo bardzo slaba kreska widoczna pod światlo... Tez dlugo czekalismy :-) ale udalo się, czego i Tobie życzę