Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebujacaaaa

Potrzebuje rady psychologa ale sie wstydze isc

Polecane posty

Gość potrzebujacaaaa

Czuje ogromny wstyd, boje sie ze kiedys, gdzies wyjdzie ze bylam u psychologa,albo ze natkne sie na kogos znajomego, czy to jest normalne??

Gość teściuchna to ja
nie pierdol się tylko idż! :D

Gość skoro masz takie absurdalne lę
lęki to faktycznei potrzebujesz psychologa co niby wstydliwego jest w chodzeniu do psychologa ? to lekarz jak każdy inny czy gdybyś musiała zrobić gastroskopię, mammografię czy usg to też modliłabyś sie by nikt ze znajomych nie zobaczył Cię przed gabinetem ?

Gość ewelina318
idź, po to są żeby Ci pomóc, psycholog to nic złego

ja idę jutro i mam nadzieje na porządną psychoterapię bo mam już dość i w końcu zrobię coś dla SIEBIE!! I żaden to wstyd!

Gość życie nie jest czarno białe
skoro czujesz, że jest Ci potrzebna jego pomoc to nie myśl o pierdołach i nie szukaj na siłę wyjścia awaryjnego, tylko biegiem do psychologa!

Gość potrzebujacaaa
Niestety te leki biora sie z tego ze bylam upokarzana w dziecinstwie, rowiesnicy sie ze mnie wysmiewali, mam niskie poczucie wlasnej wartosci. I dlatego tak sie wstydze :(

Gość gość
Długo mi zajęło dojście do takich wniosków, ale w końcu się zebrałam i poszłam na terapię do psycholog Smereckiej-Biel. Już po kilku spotkaniach czułam się znacznie lepiej, zobaczyłam światełko w tunelu i postanowiłam popracować nad sobą.