Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tsh niskie

dlaczego synek tak mało zaczął jeść?

Polecane posty

Gość tsh niskie

czy to przez zeby? nie ma jeszcze bo ma 6 m-cy, ale slini się. wczesniej jadł jak w zegarku a teraz 30 ml jak mu wcisnę to sukces.

Pewnie zeby;) moja cora wiele razy miala okres kiedy nic nie jadla, a potem jak sie do flachy dorwala to o malo dna nie wyssala;)

Gość
może ma owsiki, daj do badania kał

Gość hmmmmmmmm.....................
moj tak mial pare dni przed choroba. gardlo go musialo bolec pozniej po paru dniach zaczol kaszlec. jak wyzdrowial to nadrobic nie umial

Brak apetytu jest jednym z objawów ząbkowania, niestety nie mamy pewności, czy w tym przypadku jest jego zwiastunem. Jeśli tak, to mała wskazówka, jak ukoić ból: "(...) Nawet jeśli maluch radził już sobie z mniej rozdrobnionym pokarmami, teraz może odmówić ich jedzenia. Nie dziw się, przeszkadza mu ból dziąseł. Po prostu musicie na jakiś czas wrócić do gładkich papek o konsystencji kremu. Starszemu dziecku możesz podawać jogurt, twarożek, kisiel (najlepiej schłodzone w lodówce - zimno łagodzi ból). (...)" Powodzenia!:)

Gość mama syneczka
mój Synek ma 8 miesięcy i ma dwa zęby. jak zaczęły wychodzić miesiąc temu nie zauważyłam problemów z jedzeniem, a teraz od kilku dni strasznie marnie je zupki i wszystko co mu daje łyżeczką. jedynie z butli wypije mleko ale czasem tez mało. może kolejne już będą wychodziły.