Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwwwwwwwwwww

mam ochotę przywalić Alicji Bachledzie

Polecane posty

Gość wwwwwwwwwwww

Dziś sobie poszukałam tak w necie piosenki SOPLICOWO - zobaczcie jaka fajna piosenka. Tak jakby ludzie w Polsce nie umieli śpiewać. Chyba ona nie umie. robiła jakąś dziwna karierę na siłę jak nikt jej nie chciał i co zostało z takich pięknych piosenek jak ta? Nic :( Możecie jej ode mnie przywalić i to ostro :( http://www.youtube.com/watch?v=Z6DEp-LeN24 [cześć]

Gość wwwwwwwwwwww
wiecie mnie sie wydaje patrząc na ten teledysk , że ona już na planie tego filmu była ...chora psychicznie. Naprawdę. I później miała po Zosi iść do szkoły teatralnej i koniec. Jak tą aktorką chciała być. Ale grała role - OBŁĘD dosłownie :( I wszystko za nazwisko - no w sumie to jest Polska i taki koniec. NIC UCZCIWIE, nic. A jedyne czym mogła być bo taka jest na pokaz to modelka. I tyle. I to by pasowało, ale reszta nikomu nie pasuje i koniec.

Gość wwwwwwwwwwww
Nogi mnie bolą ostatnio. Przez pogodę - zaczęło się w niedzielę. Nie lubię chmur i niżu. To chyba tyle.... Zosia w ogrodzie... anielska czy ziemska... walnięta :(

Gość wwwwwwwwwwww
wiecie jaka ona miała być ta Zosia? CIUT WYŻSZA. I tyle. CIUT WYŻSZA i by mogła tą modelką być. A tak? :(

matka zupy nagotowała dla rodziny ? idź sprawdź ..może są jakieś fajne kości do ogryzienia

Gość wwwwwwwwwwww
No nie tylko przez czubka z zespołem alkoholowym całe państwo cierpi. Tylko nie wiadomo czy ma zespół alkoholowy nabyty czy wrodzony. Ja jestem aktualnie w takim środowisku, że tu wszyscy piją i mają zespół alkoholowy. A ona? Albo od matki wtórnie bo matka pijaczka albo też już piła przed porodem jej i tyle. Bo wiecie - w Meksyku rodzić i wrócić do Polski? Co ci jej rodzice nafarbili, że oni wrócili z tego Meksyku z powortem z nią tego nikt nie wie. Ale za mądrzy nie byli i tyle :( Jak ci Niemcy - zagrała w trade bo się URODZIŁA w Meksyku. co za durnie :( ALE... przy okazji można sie dowiedzieć gdzie jest największy w telewizji. W polskiej to na pewno. A teraz USA czy Niemcy - jak obstawiacie?

Gość wwwwwwwwwwww
gdzie jest największy bajzel - tak miało być. Choć nawet nie bajzel to jest - po prostu system gwiazd z Europy bez telewizji europejskiej się skonczył. Czyli np. Miko na wstępie jest wrócona do domu obecnie bo nie ma wywiadu w Europie nt. filmu polskiego jej. I tyle. Polska to za mało - musi być wywiad w telewizji zachodniej jeśli nie nagrodzono roli jakiejś - tak np. może Bachleda miała dostać nagrodę i by wyglądała, a tak? Nie pasuje to do jej kariery i tyle. :( A farela to już lepiej nie komentować wcale - 200 melonów i ANI JEdNEGO HITU. no 1 - ze Złotą Maliną :(

Gość wwwwwwwwwwww
Nie no czego chcesz - tak jest. I ta Bachleda miała z tym filmem iść z tym filmem PAN TADEUSZ do telewizji, objaśnić film , powiedzieć, że Wajdy i już by była gwiazdą, że tu kręci i by jej musieli cos dawać. A płacić? W sumie kto wie... a tak? A najlepiej ja myślę Wajda miał se wsiąść i tam jechać. I tyle. Może nawet dłuższy wywiad se tam mieć i zrobić jakąś serię filmów Wajdy np. a później np. innych twórców kina w tej telewizji i na podstawie tego mogła se szukać pracy w telewizji w USA i stamtąd do filmu. A kasa... no to co innego. A tak? W tych Niemczech ona i tak była najgorszym głupkiem ta Alicja - jedynie, że Wajda ją przysłał i że grała. Tyle. Że znała język. Dlatego od razu zaczęło sie ogrywanie jej językiem - bo to też jest dziwne co sie tak uwzięli. A to chodziło o to, że po cichu od tego Wajdy była - a w takim filmie grać i nic? Kretynka i tyle :(

Gość wwwwwwwwwwww
Wiecie - mogła se szukać tak czegos w Wielkiej Brytani, że od Wajdy, że w takim a takim programie, 1 film zagrała i by coś chciała bla bla ALBO jeszcze lepiej w irlandii jakby coś miała KILKA LAT TEMU - wszystko by jej też uznali. A tak? Wajda po cichu i taki koniec. Czemu sie do niego nie przyznała? Czyżby coś nie tak? 4 żony ani chybi - taka moralna :(

Gość wwwwwwwwwwww
Możecie sie śmiać ale ja tak sobie pomyślałam, że on ani chybi 15 latkę 4 żonami musiał zgorszyć. I tyle. Ale Farel w ogóle jej nie przeszkadzał. Przyzwyczaiła się. ?

Gość czesc owca znowu nadajesz

czemu nie piszesz juz na slowa bozego nigdy za wiele?

Gość *monica bellucci*
witaj owca, jak spędziłaś święta? oglądałaś filmy z Farelem? :) szukałam Cię :)

Gość wwwwwwwwwwww
Tu już nie. To radio Wolna Europa zamykam. Zastanawiam się czy ktoś nie chciałby jakichś przemyśleń nt. Polski. Ale kto i o czym? Gdzie sie wybierzemy w ten weekend samolotem? Zawsze GDZIE a nigdy ZA CO - kochanie, z czego my właściwie zyjemy? A co mnie to obchodzi - to tylko Polska ... :(

Gość *monica bellucci*
cześć owca, szukałam Cię :) jak spędziłaś święta? oglądałaś filmy z Farelem? :)

owca ogladals filmy z farelem? byly dwa w tv ostanio

Gość twój lekarz
proponuje zwiekszyc dzienną dawkę Te rózowe trzy razy dziennie po jednej tabletce, zółte dwa razy po dwie Proszę się równiez ponownie zgłosic do poradni na konsultacje w najblizszym czasie