Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy jest wyjcie z tej sytuacji

Jestem zszokowana slowami matki

Polecane posty

Gość czy jest wyjcie z tej sytuacji

Matka od dawien dawna cierpi na nerwice, nieleczona ( zadne prosby, rozmowy nic nie pomagalo) Z ojcem sie nienawidza. Cale moje zycie sklada sie z klotni, awantur, bijatyk. Matka jest choleryczka. Do tego nie toleruje rodziny ojca. Dzis siedze z nia w domu, a ona od rana szaleje. Ojca nie ma. A ona mowi ze musi cos zrobic bo juz nie wytrzyma z tym *ujem. Wyzywa go na wszystkie strony. To co mi powiedziala, jestem wstrzasnieta. Jest w niej tyle agresji. W sumie tak jest od zawsze, ale teraz to juz jest chyba punkt krytyczny :/

Gość ertretet
dzwoń do szpitala psychiatrycznego

Gość aaa kotki dwa
nie leczona nerwica moze doprowadzić do tragedii - jeśli naprawdę jest tak jak mówisz to już czas na ubezwłasnowolnienie i leczenie szpitalne..

Gość i co niby zrobia?
? To sa ich sprawy, poki Ci nie nie obrywa, zostaw to...

Gość i co niby zrobia?
co to znaczy, ze "szaleje"... Bo gadac to sobie moze ;) Ja tez wiele razy mowilam, ze zamorduje mojego brata, ze albo ja albo on. A wciaz zyje :P

Gość awiwakomerszaljunion
ja miałam troszkę podobną sytuację - kłótnie non stop, podejrzenia zdrady, itp., nawet próba samobójcza :( z Matką jest do dziś coś nie tak i zamiast wziąć Ją za fraki i zapisać na leczenie to nie, spełnia każdą Jej zachciankę miałam dość, więc uciekłam z domu, mieszkam w innym mieście ale wciąż przeżywam wszystko za każdym razem, jak się odzywają do mnie niestety, póki Twoja Mama nie będzie chciała nic zmienić, to siłą Jej nie zaciągniecie.. ja próbowałam i tylko skończyło się na wielu nieprzespanych i przepłakanych nocach póki co uważam, że nie warto :(