Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicja Alicja Alicja Alicja

Kawa w kubku?

Polecane posty

Spotkalam wczoraj kolezanke z ktora nie widzialam sie pare lat, jakos kontakt nam sie urwal, zaczelysmy rozmawiac, okazalo sie ze kupila mieszkanie i mieszka niedaleko, zaprosila mnie na kawe, akurat nie bylam zajeta wiec poszlam. Wyobrazacie sobie ze zrobila mi kawe w kubku, normalnie az mnie zatkalo, postawila tez ciastka, ale talerzykow desorowych juz nie przyniosla. Czulam sie tak skonfudowana, ze az rozmowa przestala sie kleic.

Ja podaję kawę w kubku najbliższej rodzinie - bo tak wolą, kawki mają więcej, nie trzeba donosić, a w eleganckich filiżankach mniej znajomym oraz bardziej wybrednym gościom. Ja sama też czasem mam ochotę wypuć kawę w filiżance, a czasem po prostu w dużym kubku.....

Gość zaraz cię zjadą i wyzwą
od damulek :D . Ja też niecierpię kawy w kubasie bleeeee. To chyba z tego USA się wzięło, bo Europa pija kawę w filizankach :)

Gość kawa w kubku
to obrzydlistwo i prowincjonalizm bleeeee. Takie amerykańskie prostactwo, Europa pija kawę w filiżankach

Gość dXZ
a co w tym kurwa zlego? lecz się paniusiu!

A w salonie miala wersalke 2 fotele, lawe i mebloscianke, kto teraz tak mebluje....

Gość pewnego słonecznego dnia ...
phi

Hehhehe, moja bratowa też kiedyś miała takie problemy.... szła z moim bratem na sylwestra a tam podali jej kawę w szklance. Wstała i zwyzywała kelnera, że co to ma być.... wymienili jej tą kawę i orzyniesli w filiżance.... a teraz sama pije kawę w kubku i je ciasto rękami :) :) :)