Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sarenka28

Mój facet coś kombinuje ?

Polecane posty

Mój facet od kilku dni ma założone hasło na gg. Przymknęłam oko na to, że nie ma archiwizacji rozmów, ale to hasło mnie rozwaliło. Po co mu hasło jak i tak nie odczytam rozmów ? Czy powinnam się zastanawiać czy coś jest nie tak ? Planujemy ślub na ten rok, ale od niedawna on stał się bardzo wybuchowy w stosunku do mnie. Czepia się o byle co, obraża się. Nie wiem co się dzieje :(

Gość zazdrościcie czy jak?
ty też zacznij :D

nic odkrywczego nie napisze, spytałabym wprost o to wszystko co tutaj przytaczasz

Gość jak dla mnie
to trochę podejrzana sprawa

Pracuje w domu pzy kompie i w terenie. On twierdzi, że nie ma czasu, żeby sie po tyłku podrapać. Moja intuicja mówi mi coś innego.

Gość ja powiem tak......
no rzeczywiście jest to podejrzana sprawa...facet ma coś na sumieniu .....może ma kogoś na boku ...wiesz samo nie archiwizowanie wiadomości nie daje w pełni bezpieczeństwa zawsze może przyjść jakaś wiadomość kiedy Ty np będziesz przy jego kom więc dlatego dodatkowo hasło ....pogadaj z nim szczerze czemu tak a nie inaczej postąpił ?

Prosiłam go, żeby włączył archiwizację, to powiedział, ze mogę to zrobić. Nie zrobiłam, bo to jego gg. 2 lata temu romansował z panienkami w necie, boje się powtórki z rozrywki :(

A po co aż taka kontrola ??? Jezeli mu nie ufasz to może od razu powiedzcie sobie czesc i miło było. Ja innego wyjścia nie widzę.

Gość rozwarta macica
Facetko podaj mu swoje hasla od poczty i od gg skoro tak.

On zna moje wszystkie hasła, nie robię z tego tajemnicy, nie mam nic do ukrycia. W przeciwieństwie do niego...

Gość ja powiem tak......
wiecie dziewczyny mnie się wydaje że problem leży tutaj nie w tym że autorka chce kontrolować swojego faceta a w czym innym ale tak na zdrowy rozum pomyślcie ....facet nigdy nie miał hasła do gg czyli jego dziewczyna miała do niego dostęp bez problemu aż tu nagle zmienia to i tutaj pojawia się pytanie dlaczego ?.....bo gdyby od początku znajomości je miał dziś pewnie ten problem by się pojawił każda zmiana partnera zawsze zastanawia ...nagle zakłada hasło do gg....pilnuje tel ....zmienia hasło na pocztę itd....no same przyznajcie że takie postępowanie zawsze daje do myślenia jeśli wcześniej tego nie robił prawda ?

Ma hasła bo moze prowadzi luźne rozmowy na Twój temat z kolegami, czyli po prostu rąbie Ci tyłek co oznacza że Cie obgaduje. Albo flirtuje z jakims babolem , rozczochranym, z gilunami który to babol po 2 stronie monitora wyobraza sobie Apollo.A on sam tez ma błedne wyobrazenia o owym , kto wie czy nie okropnym babolu. Blee. Olej to , nie przejmuj sie , nie sprawdzaj. za to obserwuj Wasze relacje czy sa dobre. jak nie to zerwanko bez podania przyczyny. Nie jestes męzatka z długoletnim stażem , wiec olej go jak Ci podpadnie w relacjach pomiedzy Toba a nim.

Mieszkamy razem ponad 2 lata. Może powinnam zapytać go dlaczego założył to hasło? Czyżby miał coś do ukrycia przede mną ?

" 2 lata temu romansował z panienkami w necie, boje się powtórki z rozrywki" jak raz zdradził zrobi to po raz kolejny, poza tym zmienił sie i do tego to gg, wg mnie się puszcza wybielajcie go jak chcecie, sytuacja jest podejrzana i koleś też zapomniał że juz raz zawiodl Twoje zaufanie? powinien się starać a nie warczy na Ciebie i jeszcze hasło zakłada na gg...

Obserwuj go cichaczem bez czytania jego pierdół . Kazdy kto romansuje na gg lub czatach lub innych głupawach mysli ze chycił anioła za skrzydła. Ale to sa tylko wyobrazenia. Doprowadź do konfrontacji niech sie anioł przekona z kim ma do czynienia w realu. Tyle.

Nie , nie pytaj , wazne jest jakim jest człowiekiem teraz , gdy ma tajemnice, czy sie cos zmieniło. jak zauwazysz zmiany, spadaj od niego.Bez podania przyczyny.

Remontujemy razem moje mieszkanie. On włożył w nie sporo kasy.Myślicie, że w takim wypadku miałby ochotę na takie ryzyko ? On wie, że jak dowiem się o jakiejkolwiek formie zdrady, to będzie koniec.

Nie chce cie straszyc ale moj zachowywal sie tak samo i mnie zdradzal, a to ze ze mna zamieszkal tez nic nie znaczylo. sa specjalne programy do rozszyfrowania hasla na gg zwlaszcza jak korzystacie z tego samego kompa, poszukaj w necie. zaloguj sie i poczekaj troche moze ktos sie odezwie.