Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dendi mine

czy to juz jest duzy biust - 75 D

Polecane posty

Gość dendi mine

tj w temacie, pytanie do facetow czy chcielibyscie zeby wasza dziewczyna miala taki rozmiar biustu czy jest on za duzy

Gość perwas
Wyślij zdjecie cycków to ocenię

Gość v,nm
to wcale nie jest duży biust

Gość v,nm
to wcale nie jest duży biust

Gość mekk
OLBRZYMI powinnas schudnac to moze ci sie zmiejszy

Gość makke
OLBRZYMI, pewnie reszte tez masz spasiona, powinnas schudnac to moze biust tez ci sie zmniejszy

Gość twittiekittie.
To jest tak: AA-malutki biust. A-mały biust. B-średni biust C-normalny biust D-duży biust DD-bardzo duży biust E- ogromny jak u Ewy Sonnet. Wzwyż- GIGANTYCZNY. Tak, D to duży biust. Sama mam A, niestety.

Gość Jasio_ kapusta
Jak dla mnie to ok

@ twittiekittie. Co za bzdura :D Przecież miseczka zależy OD OBWODU. 60 D a 80 D to kolosalna różnica. 75 D nie jest taki duży - jeśli stanik jest dobrze dobrany, to pod biustem pani ma jakieś 80cm., co oznacza, że cała jest pani... duża.

Gość hfufh
ja mam C i uważam ze jest swietny. D wcale nie jest ogromne tylko pełne. Szczesciara z Ciebie skad w ogóle takie pytanie?

Gość pieprzowa bez przesady
ścisła 75ka pasuje dobrze na 75-77 cm pod biustem albo i mniej (Keia Pink, Effuniaki, Discover Madmoiselle, pare innych). Poza tym nie każdy mierzy się tak, żeby przepolowić się centymetrem krawieckim i wbić go głęboko w ciało, żeby tylko cyferki pokazały upragnione 69 cm :P Pomiar na wydechu, ścisly ale bez przesadnego sciskania jest równie wazny, bo to on pokazuje jak będzie "normalnie" układał się stanik. Zbytnie zaniżanie obwodu powoduje deformację misek , fiszbiny na plecach i ich ogromniaste zabudowanie. Jak ktoś zaniża obwód na 73 cm pod biustem np nosząc 60ki i 65ki, to potem się musi z takimi problemami zmagać. A 75D to średnio-duży, normalny biuścik. Obwód 75 to też raczej norma, pewnie takie ubraniowe M a nie L ani XS. :)

Gość hfufh
ja mam C i uważam ze jest swietny. D wcale nie jest ogromne tylko pełne. Szczesciara z Ciebie skad w ogóle takie pytanie?

Gość melaniapanna
do pieprzowa No i co ty chrzanisz? 75 cm pod biustem to mało przecież! i cięzko taki stanik w ogóle znaleźć. Widocznie producentom wydaje się że jak ktoś ma rozmiar D to musi od razu wyglądać jak szafa.

Gość hfufh

Gość wielbiciel 70D
70D to fajoski biust. 75D to przeciętny.

Gość pieprzowa bez przesady
chyba mi posta zżarło, więc powtórzę: puknij się w łeb kobieto, jeśli uważasz, że obwód 75 jest na "duże" kobiety. Zresztą zobacz sobie na balkonetce w galerii, że 75ki noszą całkiem normalne, 'średnie' babki. Po pierwsze, głupio jest ściskać sie centymetrem do granic możliwości, tak, że prawie przepoławia skórę, żeby potem z dumą powiedzieć że 'mam 69 cm pod', skoro taki pomiar nie odzwierciedla nijak tego, jak potem ścisły potrzebujesz biustonosz. Po drugie, zbytnie zaniżanie obwodów stanika prowadzi do szeregu problemów - zabudowana micha, szerokie fiszbiny, deformacja misek. Dlatego lepiej kupować ścisłe 75ki na 75/6 cm pod, niż rozciągliwe do granic możliwości 65ki - będą wyglądały po prostu źle.

Gość trk 12121
taka laska to moze i dobra do seksu, ale nie pokazalbym sie z taka na ulicy, jesli chcesz znalesc kogos na powaznie dobrze ci radze rusz troche dupsko a dobrze ci to zrobi i twojemu kregoslupowi rowniez

Być może masz rację, ale ja nie napisałam, że jest otyła, tylko, że duża. I było to stwierdzenie subiektywne. Sama mam 64cm, i cięęężko jest mi znaleźć odpowiedni stanik. I mam miseczkę F. Moja odpowiedź odnosiła się do dziewczyny, która twierdziła, że E to ogromny jak u Ewy Sonnet. A pukać się w łeb nie zamierzam - nikogo nie uraziłam moim postem i jestem spokojna, nie wiem, czym się tak straszliwie ekscytujesz :) Życzę Ci miłego dnia.