Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość albo-albo

I znowu te pieniadze.

Polecane posty

Gość albo-albo

Prosze o opinie,oczywiscie wszystkich ktorzy maja pojecie w temacie,a mianowicie chodzi o mojego meza,przed swietami we wtorek dostal 1500zl z zusu swiadczenie rehabilitacyjne,ja obecnie nie pracuje,mieszkamy w domu jednorodzinnym wraz z moja mama,ona olaci wszystkie rachunki o dolozyla sie na swieta 200zl,zeby nie musiala sama nic kupowac i przyrzadzac bo dla niej samej to bez sensu ,dzisiaj umowilam sie z kolezanka na spotkanie,bo pomaga mi w zalatwieniu grupy,wyszykowalam sie do wyjscia o no mi mowi,ze nie ma mi dac na bilety bo nie ma juz zlotowki przy duszy. Nie wiedzialam nawet jak mam zareagowac na taki obrot sprawy,bo poprostu scielo mnie z nog,a teraz jestem na prochach i nie moge nawet powstrzymac lez,bo stytuacja mnie przerosla i nawet mi sie nie chce zrobic dziecku obiadu jak wroci ze szkoly. Co mozna myslec o takim obrocie sprawy,bo ja jestem podlamana i u kresu sil.

Gość albo-albo
Hallo,jest ktos?

Gość albo-albo
Pomozecie?

Gość kto nie ma mama czy maz

Gość ja powiem tak......
to nie spytałaś męża na co poszła ta cała kasa ? no chyba nie wydaliście przez tydzień czasu 1700 zł na życie mimo że były święta ?....zresztą domyślam się że zakupy robiłaś Ty i wiesz ile wydałaś prawda ?

Gość kto nie ma mama czy maz

Gość albo-albo
Moja mama ma swoja emeryture i sama sie utrzymuje,ponadto placi rachunki typu;prad,woda,scieki,smieci itp. Ja niestety nie robilam zadnych zakupow poniewaz,mam zwapnienie lokcia i bylam swiezo bo blokadzie,a ponaddto musze reke oszczedzac,bo bol nie pozwal mi na wykonywanie wielu czynnosci,dlatego zalatwiam sobie grupe,zebym mogla dostac prace nie nadwyrezajac reki. Musze Wam powiedziec,ze to nie zdarzylo sie pierwszy raz,a ja jestem zbyt honorowa zeby wydrzec mu pieniadze na sile,poniewaz glupio mi jest a to dlatego,ze nie mam wlasnych,ale robie wszystko w tym kierunku,zeby znalezc prace,w tej chwili z moim schorzeniem nie moge pracowac w swoim zawodzie,bo to jest tak uporczywy bol,ze nie dam rady fizycznie. Aha,13 kwietnia mam nastepne ostrzykniecia tego nieszczesnego lokcia,i z tego co sie swieci bede musiala zrezygnowac,bo nie bede miala na wykupienie zastrzykow. Jestem zalamana ta sutyacja,najchetniej to wzielabym garsc prochow,iiiiiiii.

Gość albo-albo
Moja mama ma swoja emeryture i sama sie utrzymuje,ponadto placi rachunki typu;prad,woda,scieki,smieci itp. Ja niestety nie robilam zadnych zakupow poniewaz,mam zwapnienie lokcia i bylam swiezo bo blokadzie,a ponaddto musze reke oszczedzac,bo bol nie pozwal mi na wykonywanie wielu czynnosci,dlatego zalatwiam sobie grupe,zebym mogla dostac prace nie nadwyrezajac reki. Musze Wam powiedziec,ze to nie zdarzylo sie pierwszy raz,a ja jestem zbyt honorowa zeby wydrzec mu pieniadze na sile,poniewaz glupio mi jest a to dlatego,ze nie mam wlasnych,ale robie wszystko w tym kierunku,zeby znalezc prace,w tej chwili z moim schorzeniem nie moge pracowac w swoim zawodzie,bo to jest tak uporczywy bol,ze nie dam rady fizycznie. Aha,13 kwietnia mam nastepne ostrzykniecia tego nieszczesnego lokcia,i z tego co sie swieci bede musiala zrezygnowac,bo nie bede miala na wykupienie zastrzykow. Jestem zalamana ta sutyacja,najchetniej to wzielabym garsc prochow,iiiiiiii.