Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona jestem

za co tak mnie Bóg karze, za moje złe wybory życiowe??

Polecane posty

Gość zrozpaczona jestem

Boże, Boże zaraz się załamie, dzwoniłam do domu, a ten palant znowu się upił, jak ja go nienawidzę, dwie godziny jeszcze tu muszę wytrzymać w takich nerwach, a potem znowu płacz i znowu nerwy, Boże za co mnie karzesz, mnie i moje dziecko chciałabym, żeby umarł. raz na zawsze.

Gość twoje wybory zyciowe
sama sie ukarałaś :(

nie pozwól się krzywdzić ani swojego dziecka to nie Bóg cię karze, to zło, które rządzi złym człowiekiem wywołuje tak złe sytuacje w domu. Nie bój się, może porozmawiasz z kimś z poradni AA , są tam specjaliści dla rodzin, oni mogą pomóc ci , spróbuj nawiazać kontakt z najbliższa placówką. Twój mąz ma problemy z alkoholem i bez pomocy sobie nie poradzicie. Są specjalisci w tej dziedzinie którzy maja duze doświadczenie. Musić zrozumieć, ze nie jesteś sama w tej sytuacji, a tacy ludzi pomogą ci krok po kroku... i jeszcze coś najważniejszego. Wolaj w modlitwie Jezusa, który pokaże ci drogę wyjścia i ochroni Cię od złego. Zaufaj. Mozesz też napisac do mnie jakbyś chciała pogadać prywatnie. Odpowiem na list i jak mi się uda pomogę ci.

ile będziesz zakładała takich samych tematów hmmmmm ? http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4429117 Bądźcie szaleni,ale zachowujcie się jak normalni ludzie.Podejmijcie ryzyko bycia odmiennymi, ale nauczcie się to robić nie zwracajac na siebie uwagi. A teraz skupcie się na tej róźy i pozwólcie żeby objawiło się Wasze prawdziwe Ja. Co to jest prawdziwe Ja ? ..... To kim jesteś, a nie to co z ciebie uczyniono....