Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koci pazurek

awaryjny topik zastępczy

Polecane posty

Z powodu kłopotów technicznych kafe proponuję przenieść tu, czasowo mam nadzieję, dyskusję z tematu dominacja\uległość

Zara tam genialna ;-) ale dzięki, dzięki Brumik jestem uległa, jednak zanim...ulegnę to bardzo pyskuję i rządze :-D podobnie jak Mklara, Jo, właściwie to jak wszystkie tu obecne koleżanki ;-)

To Super. Wcześniej nie wchodziłem do Was ale nie wiem czy to nie był błąd :)

To się za jakiś czas okaże :D Kto kogo i z jaką częstotliwością :D

Kto kogo? Yyyyy....fakt, w "ciemnościach", które tam nastały to nawet...któraś może być od dziś w ciąży i nie będzie wiedziała, kto to sprawił! :-P

Myślałem, że może to być ciekawy temat ale widzę, że macie zamknięte towarzystwo więc ... Powodzenia.

Myślałem, że może to być fajny temat ale widzę, że macie zamknięte towarzystwo więc ... Powodzenia

Nie no, ja sie raczej nigdy nie obrażam ale po prostu chyba nie ma tu miejsca dla obcych. Rozumiem to :) ------------------------------------- - moja robota - - www.ostrezabawy.fora.pl -

Jacky-nie jesteśmy takie znowu zamknięte towarzystwo. Zwłaszcza jak jesteś dominujący to fajnie będzie wymienić się doświadczeniami. Brumce chodziło zdaje się o to, że reklamujesz swoje forum. A po doświadczeniach z amelką to nikt chyba reklam nie lubi...

Gość zaqwert
Dopiero zobaczyłem.

Gość zaqwert
Nie przechodzą moje posty.

O.K. Rozumiem :) Taką sobie zrobiłem stokę i nie chce mi sie jej zmieniać za każdym razem. Moje jest zupełnie inne niż to więc nie powinno was to martwić :) Ale O.K. A z tym Towarzystwem Zamkniętym to takie miałem pierwsze wrażenie, przepraszam :)

Tematy kończą się wraz z zakończeniem strony więc proszę się przygotować :)

Purpura na moim topiku? To jak rzucenie rękawicy :-P opowiesz nam znów o patriarchacie, czy może przekartowałaś w końcu słownik na kolejną stronę i czegoś nowego się nauczyłaś?