Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudia 2222222222

czy to zazdrosc?

Polecane posty

Gość Klaudia 2222222222

Mój chłopak czepia się ze chodze w leginsach ze nosze szpilki. Kiedys zadko nosilam szpilki ale teraz mam taki okres ze bardziej je polubilam, uwazam ze to co robi jest niesprawiedliwe, wiem ze ejst zazdrosny o jakies spojzenia na mnie plci przeciwnej, ale przeciez jak ide na płaskim tez sie patrzą...powtarzam mu ze jest dla mnie wsyztskom ze go bardzo kocham...a on mowi ze mi ufa ze jestem cudowna a za kilka dni slysze ze ejstem idiotka, ze jak ja sie tak moge ubierac, ze on nie lubi takich lalun. Tłumacze mu ze lalunia to kobieta bez wnetrza ze liczy sie to co mamy w środku to jakie mamy do siebie podejscie i czy jestesmy wobec siebie fair ze nie kocha sie kogos za wyglad...ale ciagle to samo nie wiem juz co mam zrobic...

To głupota przede wszystkim. Dziewczyno ubierasz się tak jak chcesz i Jemu nic do tego. Skoro ma z tym problem to do poradni niech się uda. Nie możesz poddać się Jego presji bo stracisz poczucie własnej wartości szacunek do samej siebie. On musi zrozumieć że ubierasz się tak dla siebie a nie dla innych. After the fall http://marzycielskapoczta.pl/