Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kleopatra .....prawie 25

interesuje mnie głównie opinia ludzi w szczęśliwych związkach

Polecane posty

Gość Kleopatra .....prawie 25

Po jakim czasie seks jeśli ma się 25 lat lub więcej? Wiem, że pytanie jest samo w sobie beznadziejne, ale jednak postarajcie się na nie odpowiedzieć z Waszego punktu widzenia, z Waszego doświadczenia. W lipcu skończę 25 lat. Rozpadł się mój związek który trwal bardzo krótko, na ten temat nie chcę się rozpisywać. W życiu zawsze miałam wartości, kierowałam się nimi. Nie chodziłam z facetami do łóżka po miesiącu znajomości......chciałam zawsze mieć co do tego faceta pewność i co do jego uczuć bo seks łączę z uczuciami, tak już mam....jedno i drugie oddzielnie mnie mało interesuje. Jak to jest teraz? Czy po przekroczeniu pewnego wieku Waszym zdaniem 3 miesiące bycia razem i wtedy dopiero seks to za długo? Czy już nie ma porządnych facetów którzy docenią że laska nie jest puszczalska?

Gość aguulaa
3 miesiace dla faceta to troche dlugo po moim dosw to facet wytrzymuje ok miesiaca moze nie tylko dlatego ze chce sie po prostu z kobieta zabawic tylko ale przez seks latwiej sie poznac a jak kobieta za dlugo zwleka to faceci mysla ze jest z nia cos nie tak albo bedzie czekac w nieskonczonosc albo za bardzo sie wstydzi

Gość u mnie to trwało
nieco dłużej hehe bo prawie półtora roku tyle że my jak się poznaliśmy to jeszcze dzieciaki z nas były , ten związek się ropzadł po kilku latach a teraz jeśli jestem w jakimś związku nie stawiam sobie takich ograniczeń , jeżeli facet mnie kręci to się zbyt długo nie wzbraniam

Gość ja byłam szybka bo
Z moim facetem kochałam się pierwszy raz po miesiącu znajomości. Trochę tego żałowałam potem.. ale dzisiaj jesteśmy narzeczeństwem i planujemy się pobrać za rok :)

Gość to jest minimum wiedzy
dlaczego stawiasz sobie jakieś granice - 3 miesiące, 2 miesiące?.. czujesz albo nie czujesz, że absolutnie, na 100% chcesz to zrobić - ot i cała filozofia :) "3 miesiace dla faceta to troche dlugo" - to jest rozczulające :D a dla Ciebie? patrz na siebie, wartościowy facet poczeka, jeśli będzie nadawał z Tobą na jednej fali, a poza tym, dla żadnego nie ma sensu sie naginać i robić czegokolwiek wbrew sobie

Gość och te złośliwości...
zdecyduj się czy chcesz się seksić czy kochać, a będziesz wszystko wiedziała :)

Gość *hmmm*
Dla mnie proste ide do lozka jak mam na to ochote i czuje ze druga strona traktuje mnie powaznie Obecnie mam meza i np z nim pierwszy raz poszlam do lozka po miesiacu znajomosci.

Gość *hmmm*
A i mialam wtedy 23 lata ale wiek tu jest bez znaczenia

Gość facet bierze sobie
laskę po to żeby zaruchać i o tym najpierw myśli dopiero potem ma podejrzenia czy przypadkiem nie była ona za latwa :D

Gość łeeeee
ja jestem w szcześliwym związku od roku, do łóżka poszłam z nim po około 3 miesiącach, a mam 24 lata:)