Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffffffffffgfgf

to już przechodzi ludzkie pojęcie!

Polecane posty

Gość ffffffffffgfgf

nie jestesmy razem dwa lata!! a ona wciaz mnie nęka dzwoni poroponuje wyjazdwy wyznaje miłość.A spotykalismy sie tylko 3 miesiace potraktowałem ją na koniec bardzo brzydko byłem jej pierwszym facetem ale denerwowało mnie jak sie odzywa i postraszyłem ją nawet policją!za nekanie..Od tego czasu gdy wydawało mi sie ze umilkła minął rok a Tu dziś loguje siena swoje konto przelew w wysokosci 500zł i tytuł przelewu "I tak mimo tych wszystkich świństw całe zycie bede cie kochać"

Gość ffffffffff
chodzi o to ze to jest ze tak powiem chore.własnie jej odesłałem.ona próbowała sie ze mna kiedys kontaktowac przez gg(zakłądała setki kont bo ja blokowałem)prez nk(tez ja blokowałem)a teraz loguje sie na koncie i znowu ona:O

Gość ffffffffff
chodzi o to ze ona próbowała kontaktowac sie z emna na rózne sposoby.Na gg(blokowałem ja tworzyła nowe numery)na naszej klasie(zakłądała nowe konta) iteraz jeszcze loguje sie na konto i tu przelew z tytułem od niej:O CO do teo go wycenienia to wasnie tak zażartowała.Mam nadzieje ze sie nei obrazileś.Przelałabym Ci wszystko co miałąm na Twój wyjazd..ale bałam sie ze pojedziesz z inną:/za to sobie gdzies:(

Gość ffffffffff