Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciemnooka:)

czy on wroci:

Polecane posty

Moj eks zeni sie z laska ktorej nie kocha wpadl z nia ..A mowi ze mnie kocha wciaz co mam robic by on do mnie wrocil_:

Gość takajednamalami
to skoro nie kocha tamtej to po co ten slub? wiem ze wpadli, ale jak sie nie kochaja no to bez sensu ten slub brac....

no dokładnie skoro nie kocha to na cholerę ten ślub a ojcem można być też bez ślubu ... Bądźcie szaleni,ale zachowujcie się jak normalni ludzie.Podejmijcie ryzyko bycia odmiennymi, ale nauczcie się to robić nie zwracajac na siebie uwagi. A teraz skupcie się na tej róźy i pozwólcie żeby objawiło się Wasze prawdziwe Ja. Co to jest prawdziwe Ja ? ..... To kim jesteś, a nie to co z ciebie uczyniono....

wiem o tym ale jej rodzice nalegaja...bo co ludzie beda mowic..

wróci i wydoopcy :D potem wróci do żonki i wydoopcy i poniancy :( najważniejsza jest pogoda ducha, bez niej nawet Adonis nie wyrucha

Też wzięłam ślub z powodu dziecka. Jedni wytrzymują związek bez uczucia, inni - nie. Ty nie możesz na to nic poradzić, to on podejmuje decyzję. W życiu nie wiadomo co nas spotka, bo życie jest tylko życiem.

Skoro kocha, to czemu jest eks a nie obecny, bo chyba rozstaliście się wcześniej skoro zapłodnił inną

Też wyszłam za mąż z powodu dziecka. Byłam młoda, nie miałam dość odwagi by odejść. Ty nie możesz nic poradzić, bo to jego decyzja. Życie jest tylko życiem i nie wiadomo co przyniesie.

Gość takajednamalami
no jej rodzice nalegaja- ale to powinna byc jego decyzja- chyba facet nie ma jaj- skoro sie zgadza na takie cos ja bym sobie nie pozwolila, zeby ktos inny decydowal o moim zyciu- a zwlaszcza rodzice dziewczyny.... dziwna troche ta sytuacja....a moze on po prostu lubi klamać i mydli Ci tylko oczy....