Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczarowana.......

Powiedz mi jeszcze jedno tylko....nauczycielu

Polecane posty

Gość rozczarowana.......

Powiedz mi jeszcze jedno tylko.... Czy jest możliwe uzależnienie się faceta od kobiety na tle sexualnym? Czy facet może siedzieć z kobietą tylko dlatego ze sex z nią mu wyjątkowo odpowiada, gdy ona jest mieszanką ku.rwy i damy w łóżku? Czy sex jest silnym magnesem dla faceta?

Gość rozczarowana.......
Rozumiem zatem że ja sama dla niego byłam szmatą...jedynie sex nie pozwalał mu mnie zostawić w spokoju.

Gość rozczarowana.......
Nie rozumiem....bycie z kimś dla samego sexu i poniewieranie jest dla mnie bez sensu, tym bardziej nie rozumiem co chcesz powiedzieć.

Gość nauczyciel też tego niewie
tylko udaje-to chodząca pustynia

Droga rozczarowana, Nauczyciel seksu może Ci odpowiedzieć na pytania dotyczące seksu, a Ty oczekujesz od niego odpowiedzi dotyczącej uczuć, relacji i związku. Chciałabyś, żeby pomógł Ci zrozumieć faceta, z którym jesteś lub byłaś. Gdyby nawet chciał Ci odpowiedzieć i doradzić to ma chyba za mało danych, żeby spróbować Ci pomóc.

Gość rozczarowana.......
Nauczyciel Nie jesteśmy już razem i to jest najważniejsze dla mnie. Odeszłam od niego na stałe 3 lata temu bo nie wytrzymałam. Ale wiem że jedno moje przyzwolenie i były już z powrotem ale nie mam ochoty na ten powrót. Popycham posta Moje życie z nim to jedna wielka chemia sexualna, bo w łóżku było dobrze, to znaczy ja spełniałam jego wszystkie zachcianki, a on moje tylko niektore.

Gość lojejeku ale wy tu macie
💤 problemy

Gość rozczarowana.......
Editha, już wyjasniam..... ku.rwa to sucz jakich mało w łóżku, wypełnia wszystkie polecenia swego pana, jest mu całkowicie uległa i oddaje się z najwyższą miłością i pokorą, spija jego spermę, podaje papierosa kiedy go potrzebuje zwłaszcza po zakończonym akcie, wykonuje loda na żądanie o każdej porze dokładnie w/g instrukcji faceta, pozwala by partner mógł nią onanizować się.... dama to wyniosła dumna i niedostępna pani z kaprysami wykorzystująca i dominująca nad swym partnerem, traktująca partnera z lekką pogardą, jego ciało ma być narzędziem do sprawiania sobie rozkoszy, ale również to kobieta, która zmusza swego partnera do przyjęcia z jej rąk takich rozkoszy jakie ona sama wymyśli i kiedy tylko na nie ma ochotę.

Gość rozczarowana.......
nie ma za co:)

Gość rozczarowana.......
pytaj:)

wiesz, bylam z fajnym facetem i wszystko bylo super oprocz seksu niestety ... Tzn jemu bulo bardz odobrze, ale mnie nie bardzo ... mimo dlugiej gry wstepnej, milosci francuskiej- wtedy bylo mi mega przyjemnie ale to chyba orgazm nie byl tak do konca... potem seks, ale moze dwa raz w ciagu roku doszlismy razem, a on o tym marzyl ...

Gość rozczarowana.......
uhm...przeczytałam.....a jak brzmi pytanie?:)

on sie staral, ale szybko bardzo dochodzil a drugi raz musialam sie dlugo starac i roznie bywalo. Jak sie udalo to niestety mi juz te najwiekze emocje opadly i nie umualam dojsc tym bardziej ze widzialam ze on tak tego nie przezywa, tylko zerka jak mi jest ...

mowilam muze seks nie najwazniejszy, ze mi przyjemnie podcss pieszczot, ale on chcial rownoczesnych orgazmow, mowil ze g ofrustruje ze tylko jemu jest tak super (on mia l42 ja 32) no i rozstalismy sie...

Gość rozczarowana.......
A potrafisz sama siebie doprowadzić do orgazmu?

On mial duzo kobiet, byl doswiadczony bardziej, ale jak piescil to tak jakos niezrecznie, nie wczuwal sie ... dziwne. Trzy dni pozniej dowiedzialam sie ze wszedl w uklad z pracownica, mężatką.... tylko seks... Mysle ze powodem naszego rozstania byl brak mojego orgazmu, ze czul ze mi nie daje 100% szczecia i przyjemnosci co Ty na to?

Gość rozczarowana.......
Bo jeśli tak to musiałabyś wtedy jemu podpowiedzieć jak ma cię pieścić by sprawić Tobie przyjemność, pokierować nim.

Gość rozczarowana.......
Sądzę raczej ze Cię nie kochał....i był egoistą....może dobrze stało się że się rozstaliście....zasługujesz na kogoś lepszego...wierz mi.

co myslec o takim facecie dla ktorego TO jest najwazniejsze na swiecie? A moze dla wszystkich jest ... naprawde sie dobrze dogadywalismy w zyciu, a tu takie cos. To byl dla mnie szok po roku znajomosci, a teraz nawet smsa nie napisze co u mnie :-(

Gość rozczarowana.......
A tak w ogóle facet, który zostawia kobietę tylko z powodu jednego problemu nie zasługuje na uwagę. A co zrobiłabyś gdyby spotkały was na drodze prawdziwe problemy? Aż boję się pomyśleć... Moim zdanie siedziałaś z dupkiem!..Pewnego dnia jakaś inna kopnie w dupe z powu zbyt małego fiuta czy umiejętności.

Gość rozczarowana.......
Facet, który kocha kobietę jest dla niej czuły i cierpliwy. I wie, że jeśli ona nie może dojść razem z nim, wpierw zadba o jej przyjemność a on dochodzi chwile potem!

rozczarowana ... no wlasnie masz racje, bo nie byl zbytnio obdarowany no i nie bardzo potaril piescic , nie robil tego z uczuciem, nie przezywal tego i ta cisza podczas:-(