Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowana_____

Którego byście wybrały ?

Polecane posty

Gość niezdecydowana_____

1 - 30 lat inteligentny, dowcipny . Biznesmen , bogaty . Brzydki z twarzy i z nadwagą. 2 - ok 30 niezbyt inteligentny , ale za to z głową pełną marzeń. Nie chce kontynuować nauki..Bardzo uczuciowy , dobry mężczyzna. Pracownik fizyczny. Przepiękny mężczyzna, szczupły wysportowany. Którego byście wybrały ?

Gość anna marjanna
zdecydowanie 1 na co ci chlop co nie zarabia?

Gość bajlamos
2!!!!!!!!!!!!!! około 30 ,czyli młodszy:D:D:D nie jest ze takpowiem ZRUTYNOWANY jak 1.... przy nim sie nie bedzie nudzilo naet jak nie bedzie zarabiał 10000000

Gość ja wybrałam
tego drugiego i dobrze bo ten pierwszy to zdradzacz

tego trzeciego, coś pomiędzy :D jeśli wybierzesz 1-go, powiedzą, że lecisz na kasę, jeśli 2-go - że na urodę Cię złąpał :p

Gość nerwica natrętctw
rozbroiłaś mnie tym neizbyt inteligentny.... swoja drogą kryterium powinno być jedno: którego kochasz a nie wiek, zawód, wykształcenie, dochody czy wygląd PUSTA i PROSTA jesteś skoro zadajesz takei pytanie na FORUME

Gość lesny dzban
jak dla mnie to obaj beznadziejni

Gość 222222
a po co ci kasiasty z nadwagą który na każdym kroku będzie chciał udowadniać swoją atrakcyjność podrywając młode laski??? ma kasę więc na niego polecą... 100 razy lepszy ten drugi, przynajmniej dla mnie :)

Gość Do postu nade mna
Ja wybrałam najpierw tego pierwszego - z tym, ze nie byl biznesmenem. Byl tylko inteligentny. Inteligencja czarowal kolejne kobiety, wszystkie zdradzil. Nie mial nadwagi, ale byl b. brzydki, zaniedbany, o dom tez nie dbal. Rzucilam go. Pozniej poznalam tego drugiego. Po jakims czasie okazalo sie, ze nie jest glupi, tylko niedouczony. Teraz to nadrabia. Jest cudooooowny :)

Gość wtrace sie i tak
Na staly zwiazek tego pierwszego. Na zwariowany weekend - ten drugi. Marzycielstwo jest fajne ale malo praktyczne. Jak Ci przyjdzie zaplacic rachunki za prad i telefon a Ukochanemu zamarzy sie akurat motor i go sobie kupi to Ci to jego marzycielstwo szybko obzydnie. Ale na cos krotkotrwalego - jak najbardziej.

Gość niezdecydowana_____
Akurat na kasie mi nie zależy... opisu dalszy ciąg... 1- daje trochę wolności wytchnienia drugiej osobie, chociażby z tego powodu, że nie ma aż tak dużo czasu. Druga osoba może spokojnie rozwijać swoje pasje itd. Nie jest zaborczy.Lubi podróżować, odkrywać nowe zakątki. Bardzo lubi dzielić się tym z drugą osobą . 2- Cały czas chcę spędzać czas we dwoje. Nie rozumie, że druga osoba czasami woli pobyć sama itd Największą rozrywką dla nie go jest wypad do centrum handlowego.

Gość takajednamalami
ja uwazam przeciwnie..... po co Ci "niezbyt inteligenty" facet....? facet nr1 jest- malo urodziwy, ale wydaje inteligenty i ambitny- schudnac zawsze moze- sama moglabys Go do tego namowic... chyba warto miec osobe z ktora byloby tez o czym porozmawiac...?

Przypuszczając że pociągają cie obydwoje to zależy co chcesz od życia. seks i przyjemność - nr 2, myślisz poważniej o życiu szukasz stabilizacji i partnera to bez wahania ten 1.

Gość niezdecydowana_____
Pisząc inteligentny i niezbyt inteligentny , nie miałam na myśli tutaj wykształcenia. A z dokształcaniem się , cóż na pewno łatwiej by mu się żyło gdyby skończył studia. Myślę, że to jest zrozumiałe, w przyszłości chciałabym założyć rodzinę i nie chciałabym, żeby finanse jak i wychowanie i cały dom był na moje głowie. Wolałabym dzielić się tymi obowiązkami z partnerem.

Gość lily25
Kiedyś miałam do wyboru takich własnie kandydatów i wybrałam opcje nr 2, byłismy ze sobą ponad 2 lata, rok był cudowny,ale zaczely sie kłotnie o pieniadze, jego dowartosciowanie niebanalną uroda i powodzeniem u kobiet, powoli stawał się narcyzem. kochał mnie do tego stopnia,ze najlepszym rozwiązaniem byłoby zamknięcie mnie w klatce, brak tematów do romów coraz częsciej był odczuwalny, ja po studiach, on po technikum, nawet nie myslal kontynuowac nauki...czasy coraz cięższe musiałam zaraiać na siebie i jego żeby nam starczyło na normalne życie. Doszło do tego,że nie mogłam jechać do rodziny w butach na obcasie,bo pewnie będą mnie podrwać, pewnego dnia podpił się i wyzwał na ulicy od szmat,bo ubrałam sobie spódnicę "w kolanko" .Zerwałam z nim ,on pozabierał mi prezenty, nie oddał mi tych ,które to ja mu zakupiłam i było kosztowne. Mam honor i obdarowywując kogoś nigdy nie odebrałabym tego. Po roku od rozstania z tym palantem wybrałam opcję nr 1 , urodą nie grzeszy,ale jest zaradny , inteligentny szanuje mnie i wszystko w jak najlepszym porządku . Jesteśmy ze sobą 3 lata i planujemy ślub .

Gość niezdecydowana_____
NAstepna rzecz z nr 1 mogę rozmawiać godzinami, nr 2 nie mamy tak naprawdę o czym rozmawiać zazwyczaj ja mówię, sam mnie do tego wręcz zmusza "No powiedz coś " i tak mu opowiadam moje całe życie , co mi się śmiesznego przypomni itd

Gość niezdecydowana_____
NAstepna rzecz z nr 1 mogę rozmawiać godzinami, nr 2 nie mamy tak naprawdę o czym rozmawiać zazwyczaj ja mówię, sam mnie do tego wręcz zmusza "No powiedz coś " i tak mu opowiadam moje całe życie , co mi się śmiesznego przypomni itd Koniec mojego opisu teraz macie powiedzmy pełny obraz ...więc którego byście wybrały ?

Gość wtrace sie i tak
Nadal nie zmieniam zdania. Niezdecydowana - jesli problemem jest , ze ten drugi bardziej Cie kreci niz pierwszy /zgadlam?/ to na rozbudzanie i studzenie wlasnego apetytu tez sa rozne sposoby.

Gość Iwcia666
Zdecydowanie 2. Albo żadnego

no na razie podajesz same plusy 1ki. Jedyne co przemawia za 2ką jest jego uroda. A co jest nie tak z panem 1? Nie jest pociągający? Czy problemem jest to że ma nadwagę?

Gość niezdecydowana_____
Cieżko powiedzieć czy jest kobieciarzem, ale raczej nie... Nie, nie o to chodzi nr 2 już mi się "przejadł" byłam nim zauroczona na początku, ale strasznie mnie ogranicza, nie wytrzymuje tego , a jesteśmy tylko przyjaciółmi, nie wiem co by było gdybyśmy byli razem ! Jednak jest przysztojnym mężczyzną , a nr 1 cóż nie wiem czy na dłuższy metę nie będę zmęczona jego brzydotą i nie zacznę się rozglądać za takim nr 1 . Zawsze miałam bardzo ładnych chłopaków

Gość niezdecydowana_____
coś dzisiaj kaffe dziwnie chodzi...

Gość niezdecydowana_____
Oczywiście miałobyć nie zacznę się rozglądać za nr 2 a nie 1 :)

Gość adi_P
wez znajdz sobie trzeciego

Gość Miiiini
zdecydowanie 1- skoro jest bystry i dowcipny...a ten 2 jest nieinteligentny to naprawdę odpada.