Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalia111111

peknieta gumka

Polecane posty

Gość Natalia111111

witam, mam problem/ pytanie... Mianowicie podczas stosunku pękła nam prezerwatywa ale doszło do wytrysku... miałm dni niepłodne według kalendarzyka.. ale wiadomo ze mogło sie to opóźniać z roznych przczyczyn...15 godzin po tym wziełam tabletke po... jakie jest prawdopodobienswo ze jestem w ciązy... dodam ze moje cykle sa nieregularne... pozdrwaim

Gość nie znam sie na dni plodnych
i ne plodnych, kiedy, gdzie i w jakij pozycji, wiem tylko ze moja kuzynka jest w 5 mc bo pekla im gumka a co do tabletki PO, jak doszlo do zaplodnienia to i tabletka na nic zda sie.

Gość ccccccc
skoro wzielas tabletke to mysle ze spoko :) na bank nie

Gość tabletka PO nie
jest tabletka poronna, tylko ma szanse na niedopuszczenie do zaplodnienia :O jezeli do zaplodnienia doszlo to po ptokach. ludzie poczytajcie troche zwlaszcza o tabletkach!!!

Gość Natalia111111
wziełam ja doscy szybko a daje niby 99% szans jezeli sie ja wezmie w ciagu 24 godzin od stosukny

Gość tabletka PO nie
tak, ale to wciaz szansa na niedopuszczenie do zaplodnienia, a nie szansa na pozbycie sie plodu jezeli bylas tak pechowa i jednak doszlo do zaplodnienia.

Gość Natalia111111
według kalendarzyka to był moj 4 dzien nie płodny..

Gość tabletka PO nie
chocby NAJNOWSZA escapelle :'Jak działa Escapelle? Escapelle, zażyty zgodnie z zaleceniami, zapobiega owulacji i ew. zapłodnieniu. Powoduje także zmiany w błonie śluzowej, które zapobiegają zagnieżdżaniu zapłodnionej komórki jajowej w macicy. ' Czy Escapelle jest to środek wczesnoporonny? Wbrew wszelkim teoriom przeciwników antykoncepcji po stosunku, Escapelle nie jest tabletką wczesnoporonną. Działa ona zanim zapłodniona komórka jajowa zagnieździ się w macicy. Tabletka przyjęta za późno (gdy już to się stanie) nie niszczy płodu, a co więcej podtrzymuje ciążę. Zawiera bowiem levonorgestrel z grupy progestagenów czyli hormonów, które wspomagają utrzymaniu ciąży. Nie należy go jednak przyjmować podczas ciąży, gdyż, jak większość leków, ma on zły wpływ na płód.' WIEDZA NIE BOLI! zanim zaczniesz lykac tabletki doinformuj sie bo nawet witaminy moga byc szkodliwe :O

rety, ale pieprzysz :O z jakiegos powodu, czas na przyjecie takiej tab. wynosi do 24h! a nie chwile po (mozna przyjac tez do 72, chociaz tu skutecznosc wynosi juz 75%), wiec co z tego, ze autorka tematu, by doczytala, ze nie jest to tab wczesnoporonna :O:O ? przeciez minelo 5 h, i kazdy lekarz, tez nakazalby jej wziecie ! Autorko, mysle, ze niepotrzebnie sie stresujesz, skutecznosc takiej tabletki, jest nader wysoka, wiec wrzuc na luz:)

Gość Natalia1111111
dzieki za podtrzymanie na duchu

Gość Natalia111111
a gdybym nie zastosowała tabletki a dni byłby nie płodne to jaki napisłałam wcześniej to jakie byłoby prawdopodobienstwo zajscia w ciaze ?

Gość Michał Zaradny
Witam Tabletkę zażyłaś bardzo szybko, jej skuteczność w pierwszej dobie jest najwyższa. Zmieściłaś się w tym czasie, także ryzyko ciąży jest naprawdę minimalne. Więcej na temat antykoncepcji awaryjnej znajdziesz na www.wpadka.pl, a jeżeli chcesz skorzystać z porady profesjonalisty wejdź na: http://wpadka.pl/zapytaj-eksperta. Pozdrawiam --- eRzecznik serwisu www.wpadka.pl masz 72 godziny Konkurs na najlepszego DJa Polski, poleca DJ S.K.Pelle sprawdź www.wpadka.pl/konkurs

Gość :((((((((((((((((((((((((
Chcialabym sie zapytac jak oblizyc dni plodne i nie plodne jak sie ma nieregularne cykle. Bo ja mam baardzo nieregularne i za cholere nie umiem wyznaczyc dni plodnych i nieplodnych.

czyli chciałaś sie autorko pochwalić, że facet ma takie kutasa wielkiego, że jak sie spuścił, to aż kondom pęknął? Należy kupować rozmiar maksi, albo nie zadawać sie z mutantami z Czarnobyla, to wtedy kondom, nie peknie, buhahahahah