Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cammilla88

młodzież, nastolatki...

Polecane posty

Gość Cammilla88

Chcialam się z Wami tym podzielić, może wy też cos podobnego zauważyłyscie. Mam córkę w wieku gimnazjalnym, przez to sporo doczynienia z młodzieżą, i niestety zauważam, że jest coraz więcej grubych, otyłych dziewczyn. Czasem przyjeżdżam po moją córkę do szkoły i trochę obserwuję - niemalże nie ma szczupłych dziewczyn!. Każda "ma na czym usiąść" generalnie, grube tyłki, figura jak u kobiety po trzydziestce po dwóch ciążach, horror. Moja córka jest - tak mi sie wydaje, zwykłą dziewczyną, szczupłą a widać wyraźną różnicę jak idzie przy swoich koleżankach. Co sie dzieje z tym społeczeństwem? Ja naprwdę nie piszę tego złośliwie, po prostu czasem tak myślę - może jakoś by pomóc tym dziewczynom? ich matki tego nie zauważaja?. Potem będą miały jeszcze większe problemy ze zrzuceniem tej wagi, z zadbaniem o swoje ciało, z rozstępami... Nikt nie reaguje - nikt nie widzi. Krzywiej patrzą się na szczupłe dziewczęta doszukując się chorób i skłonności do anoreksji niż u "puszystych".

Gość
jedzą chipsy, siedza na dupach zamiast cwiczyc na wf to takie sa skutki/ ponadto wczesniej niz kiedys dojrzewaja to im sie dupy rozrastaja jak maja po 13 lat