Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerypane;/

czy coś mi grozi??

Polecane posty

Gość przerypane;/

pare dni temu napisałam z kumpelą do kolesia i poadłyśmy sie za jego byłą potem przyznalysmy sie że to my a on nam grozi ze pójdzie na policje założy sprawe w sądzi i wogóle. Co policja moze nam zrobić błagam pomóżcie odpowiadając

Gość ehh te marzenia
To zależy od tego co tam napisałyście. Nie sądzę, aby policja zajmowała się taką sprawą :O Co najwyżej sprawę może sam wnieść, lecz i tak raczej na próżno mu się to zda. Ewentualnie jeżeli znajdzie dobrego adwokata, ale czy ma to sens? Pewnie tylko tak was straszy, lecz nic z tym nie zrobi w rzeczywistości.

jezeli go nie obrazilyscie lub nie gorzilyscie to nic wam nie grozi. mozecie za to go przeprosic, lol

Gość trochę kiepo
trzeba było mysleć wcześniej teraz to jesteście w poważnych tarapatach i wszystko zależy od tego kolesia

Gość Redaktur Naczelny
Mogą Was przeruchać w Policyjnej Izbie Zatrzymań.

Gość ale co napisalyscie?
:D moze Wam skoczyc :P

jezeli go nie obrazilyscie lub nie gorzilyscie to nic wam nie grozi. mozecie za to go przeprosic, lol

Gość przerypane;/
nie wyzwałyśmy go ani nie obraziłysmy.Ten kolo sam był w więzieniu i nie ma kasy na dobrego prawnika ani nawet kasy na sprawe. Wiem że głupi zrobilyśmy no ale kumpela mnie namowila potem ona wyjechała i zostawiła mnie z ta sprawa i niewiem co mam o tym sądzic przeprosiłam go a ten dalej mnie strszy! Czyli że nawet jak to zgłosił to policja sie tym tak za bardzo nie przejmie

Gość ehh te marzenia
A więc nie masz się czym martwić. Postraszyć każdy może :D

Gość przerypane;/
bo zaczełyśmy pisać co tam a my rzucilyśmy jakieś imie i on zaczoł gadać ze napewno jestem jego eks i zaczol robić se nadzieje i wogóle ze ona chce do niego wrócić to ja trche popisałam niby w jej imieniu i potem sie przyznałam nie groziłam nie obrażałam i wogóle pisałam z nim jak teraz z wami pisze normalnie bez wulagryzmów i wogóle

Gość przerypane;/
ehh te marzenia - mówisz? jejku ale sie teraz uspokoiłam przez całą noc nie spałam . No cóż mam nauczke

Gość och te złośliwości...
"nie groziłam nie obrażałam" - czyli śpij spokojnie

Gość przerypane;/
on mieszka ponad 300 km ode mnie więc nawet mnie nie znajdzie a co dopiero jego koledzy z paki

jeśli nie ma świadków i dowodów to nic wam nie zrobi, następnym razem nie róbcie sobie głupich żartów

Gość przerypane;/
on mieszka ponad 300 km ode mnie więc nawet mnie nie znajdzie a co dopiero jego koledzy z paki

Gość przerypane;/
dziękuje wam naprawde teraz to sie na serio uspokoiłam jak bym mogła to bym wszystkich po kolei uściskała

Gość ehh te marzenia
Jestem praktycznie pewna, że nie ma się czym przejmować. Zapewne jeszcze jesteś młoda, więc takie rzeczy wywołują w Tobie stres, lecz myślę, że naprawdę nie powinnaś mieć obaw. Gorzej by było, żeby to ta dziewczyna chciała wnieść pozew, a tak możesz przyjąć to na luz ;)

Gość przerypane;/
ehh te marzenia - co ty ta laska go najprawdopodobniej nienawidzi a jak jej powie to pomyśli że wymyślił se pretekst zeby z nim pogadała. Racja jestem młoda mam zaledwie 15 lat i moze histeryzuje no ale z czegoś musze histeryzowac xD

Gość przerypane;/
W tym liście zwierzył mi się, że jest posuwany w pace we wszystkie otwory. Powiedział, że koledzy już się nim znudzili i zajmą się mną :)

Gość przerypane;/
nie podszywać sie prosze :)

Gość ehh te marzenia
15 lat to właśnie taki wiek na głupoty. Sama mając tyle lat pakowałam się w podobne sprawy :D

Gość przerypane;/
ehh te marzenia - heh to mamy coś tak jakby wspólnego

Gość marionetkaaaa
wszystko w rękach tego faceta - jak sie uprze to i smrodu narobi. I nie ma znaczenia co było napisane, tylko że nie swoje dane wykorzystano w przestępstwie.

Gość przerypane;/
marionetkaaaa - no ale robił by awanture o byle gówno a policji chciałoby sie takie glupoty rozwiązywać mieszkamy 300 km od siebie i wogóle

Gość ehh te marzenia
marionetkaaa, nie strasz dziewczyny. Policja to zbagatelizuje, tym bardziej, że chłopak był już wcześniej karany. Jak już wspominałam, to jedynie może sam wnieść sprawę ale z tym się wiążą koszty.

Gość katjuszka12345
Nie przejmuj się :) Koleś może wam skoczyć :P Wielki chojrak z pierdla hehe

Gość naaaaaddd
Policja nie ma prawa nic bagatelizować i zgłoszenie przyjąć musi potem dostanie najwyżej pismo o małej szkodliwości z adnotacją gdzie może dalej dochodzić sprawiedliwości, a informacja o takim zgłoszeniu będzie potem odnotowana w sądzie na ewentualnej sprawie zawsze powinno się zgłaszac najpierw na policję

Gość przerypane;/
dobra ja juz se daje siana posłucham sie "ehh te marzenia " bo ona tutaj najlepiej pisze he he bo nie musze sie martwic:)

Gość naaaaaddd
oczywiście ten facet dostanie to pismo