Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alfabetagama

kobitki ile wydajecie na bielizne??

Polecane posty

Gość alfabetagama

kupilam dzis sobie bielizne slubna.za stanik i pol stringi zaplacilam 190zl.!! sadze ze to duzo.i za jeszcze jeden stanik 120zl.czyli w sumie 310. bylam w typowo bieliznianym sklepie.wczesniej kupowalam w h&m albo new yorkerze,bo podoba mi sie ich bielizna.wiec jestem w glebokim szoku. co prawda pani bardzo mi doradzila i naprawde jest super efekt,ale czy 120 to nie za duzo za stanik?

Gość alfabetagama
a i nie chodzi o to,ze musze oszczedzac,tylko o fakt wysokiej ceny.a moze to normalna cena za dobra bielizne?

hmm.... sądzę, że... jak szaleć to szaleć :)

Gość alfabetagama
hihi.nie chodzi o to ze musze oszczedzac,czy cos.tylko o fakt czy to nie duzo;]

ja powiem tak, skoro Cię stać, to nie za dużo. Powiem Ci, że ja jestem przeciętniakiem, ani bieda ani specjalne bogactwo. Mój najdroższy stanik kosztował 56 złotych. Kupuję zazwyczaj takie po 20 zł. Zaraz panny mnie zjadą, że jak to tak można, kupować stanik za 20 zł, że będą obwisłe piersi itd, ale będą te pisały, które kupują takie po 10 zł i to raz do roku.... Stać Cię kupuj:)

Gość co to sa polstringi?
czy polstringi to takie gacie co przykrywaja jedna polowe dupy jak normalne gacie a druga polowa dupy jest odslonieta jak w stringach?

Gość alfabetagama
kashmir tez mi sie zdarzalo takie kupowac.ale jestem zdziwiona tym jak kobitka w sklepie potrafila mi dobrac ow stanik-mam maly rozmiar-75A i ona znalazla mi takie staniki ze naprawde widac ze mam biust!

Gość alfabetagama
pol stringi to nie pasek z tylu i z przodu tylko maja wiecej materialu;pp

Więc autorko, za taki komfort, nie było by mi szkoda:) Biustonosz w połowie odpowiada za wygląd kobiety, bo wiadomo gdy piersi ładnie wyglądają, odwracają uwagę od innych niedoskonałości :)

Gość biusciasssta
80-170 zł za stanik z wysyłką (170 to jak mi się coś moooocno z nowej kolekcji podoba i boję się, że na przecenach nie będzie rozmiaru), ale nieraz i dużo taniej trafię na ebayu (kupuję przez net i głównie marki brytyjskie bo polskie jeszcze na mnie niewiele mają, i uważam, że na to co oferują są za drogie; a H&M i spółka to w ogóle śmiechu warta "oferta"). Majtki do kompletu kupuję rzadko bo potrafią kosztować połowę ceny biustonosza, a to ciutkę dużo... ;)

Gość terrara
musze powiedziec, ze bielizna z new yorkera jest super, bardzo trwala i solidna i naprawde dobrze lezy

Gość biusciasssta
Majtki może i tak, staniki ze względu na rozmiarówkę na mało kim leżeć mogą ;)

ja na stnik do 100 musze lczyc bo mam nietypowy biust i ciezko mi dostac tani i na mnie a za stringi zapłacilam ostatnio 12 zeta ;0 a wogle kupuje duzo bielizny na ebayu i sprzedaje na allegro hehe

Gość biusciasssta
Nietypowy biust? 3 cycki masz czy jak? Bo innej nietypowości jakoś sobie nie mogę wyobrazić :D

Gość Julka02
Drogi nie znaczy lepszy :) Dobrze jest gdy ktoś Tobie doradzi , kto sie na tym zna ... Też kiedyś kupowałam biustonosze za 150 zł i wydawało mi się , że to strzał w 10 dopóki nie zaszłam do pewnego sklepu , w kótrym pracuje przesympatyczna dziewczyna ( na początku się przeraziłam bo wyglądała jak plastik i myślałam , że taka jest i w dodatku dotykała moich piersi) ale okazało się , że jest napradę świetna , doradziłla mi jak nikt dotąd i za 23 zl mam biustonosy pryz którym chowa się ten za 150 :)

mam 110 w biuscie i bardzo dziwny kształt piersi przez co mam problem z układaniem ich w miseczce

hello mj wielbicielu dziwnym zbiegiem jestes tam gdzie ja i najczęsciej tam gdzie o biustach sie dyskutuje

Gość małagosia....
nic :P

na jakim stadionie??????????????? stadionu dawno nie ma pałki

Gość biusciasssta
Ja mam 1080-110 cm (70H angielskie noszę przeważnie) i w temacie "układania" metodą prób i błędów nauczylam się, że nie ma mowy żeby mi pasował jakikolwiek full cup (góra miski pusta) czy głęboki plunge (biust wylewa się środkiem). Za to większość balkoników i half-cupów (tylko czemu ich tak mało? :() leży świetnie :) Więc wszystko kwestia znalezienia nie tylko rozmiaru, ale i kroju :)

Ja kupuję też dobre staniki i to polskich firm bo najbardziej mi odpowiadają miseczki. Nie znajdę nic w HM czy innych takich bo tam miseczki sie rozchodzą i biust wyglada smiesznie. Lubie polską Avę czy Konrada. Mają i fajne gatki i biustonosze. Niestety nie wyobrazam sobie nie przymierzyc bielizny wiec sprzedaz wysyłkowa odpada. Czesto mam inne rozmiary bo to zalezy od firmy i od modelu. Uwazam, ze nie warto kupowac na bazarze chinszczyzny, a jak juz to na pewno trzeba miec chocby 1 ladny bialy i czarny biustonosz w ktorym czuje sie sexy ;) Drogie sa tez zwykle bawelniane gatki, za pare czesto 15-20 zl a gumki i koronki zwykle po kilku praniach wygladaja zalosnie.

Gość alissssse
Biały biustonosz? Zgiń przepadnij :D Nie cierpię białych staników (pomijam, że są strasznie niepraktyczne) :P